Швидкісний трамвай перетворили на звичайний на з’їзді з Подільського мосту
Швидкісний трамвай перетворили на звичайний на з’їзді з Подільського мосту

Швидкісний трамвай перетворили на звичайний на з’їзді з Подільського мосту

Трамвай ділитиме проїжджу частину з автомобілями на з’їзді з Подільського мосту на вулицю Петра Вершигори. Фото опублікували на сайті alltransua.com.

Лінія швидкісного трамваю на лівому березі Києва була відмежована від автомобільних смуг бетонним бар’єром.

«Роботи з перетворення траси швидкісного трамваю в суцільний автомобільний затор практично виконані», — коментують у спільноті Управа КПТ.

У травні учасники ГО «Пасажири Києва» на місці розвідали, як ведуть будівництво з’їздів із мосту та вже звертали увагу, що дорога і колія пролягатимуть на одному рівні — тобто автомобілі зможуть заїжджати на трамвайну лінію.

Свіжий огляд перебігу будівництва опублікував 13 липня транспортний оглядач Павло Авдокушин. Будівельники споруджують трамвайно-автомобільний тунель під залізничним насипом і заасфальтували більшу частину шляхів уздовж трамвайної лінії та на перехресті біля вулиці Вершигори. Готові тротуари та велодоріжки.

Будівництво Подільського мостового переходу почалося у 1993 році й часто зупинялося. Проєкт не раз змінювали. Наприкінці 2023 року міський голова відкрив рух недобудованим мостом — поки лише для одного автобусу. Автомобільний рух обіцяють запустити до вересня.

  • #Подільсько-Воскресенський міст
  • #Трамвай
  • #Троєщина
  • #Швидкісний трамвай

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader