Дивіться новий трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха» за участю Шаблезубого
Дивіться новий трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха» за участю Шаблезубого

Дивіться новий трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха» за участю Шаблезубого

У мережі з'явився черговий тизер-трейлер супергеройського екшну Шона Леві «Дедпул і Росомаха», який іде рівно 1 хвилину й показує возз'єднання Росомахи та Шаблезубого.

У своєму третьому сольнику «Дедпул і Росомаха», що вийде в український прокат 25 липня і буде продовженням супергеройських блокбастерів «Дедпул» та «Дедпул 2», колишній найманець Вейд Вілсон (Раян Рейнольдс), ведучи тихий спосіб життя, потрапляє в організацію «Управління тимчасовими змінами» (УТЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи (Г'ю Джекман).

Новий трейлер показує, як Вейд звертається по допомогу до Росомахи, щоб врятувати свій світ, адже він може «втратити усе й усіх, хто йому дорогий», проте йому кажуть, що «цей Росомаха підвів увесь світ». Але Вейд не збирається відступати.

Дивіться новий трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха» за участю Шаблезубого - Фото 1

Далі нас чекають різні сцени, наповнені епічним та божевільним екшном у слоу-мо, а також поява давнього ворога Росомахи Шаблезубого (Тайлер Мейн) з першого фільму франшизи «Люди Ікс», що вийшов 24 роки тому. Росомаха одразу збирається з ним битися, проте Дедпул ставить поєдинок на павзу і дає Логану різні поради, як краще вколошкати Шаблезубого (і оправдати очікування глядачів).

Джерело матеріала
loader