Свобода самовираження: бренд Only Good та ювелірний Дім ZARINA представили спільну колекцію прикрас
Свобода самовираження: бренд Only Good та ювелірний Дім ZARINA представили спільну колекцію прикрас

Свобода самовираження: бренд Only Good та ювелірний Дім ZARINA представили спільну колекцію прикрас

Український бренд Only Good та ювелірний дім ZARINA обʼєднали своє творче бачення та створили спільну колекцію прикрас. Нова лінійка присвячена свободі самовираження, бажанню підкреслити свій настрій та характер через деталі, які доповнюють образ та відповідають стилю жінки, що їх обирає. Кожна прикраса — це вибір виділятися, заявляти про себе та бути трішки легковажною, сприймаючи життя як гру.

До лінійки увійшли кольє з картою Києва, мінімалістичні браслети, каблучки, моносережки та кафи з різноколірним камінням.

Свобода самовираження: бренд Only Good та ювелірний Дім ZARINA представили спільну колекцію прикрас - Фото 1

Ювелірний Дім ZARINA уже 25 років є одним з лідерів ювелірного ринку України, презентуючи інноваційні способи обробки каміння та металів, експериментуючи з дизайнами та пропонуючи неординарні кольорові поєднання. Only Good — це ода вишуканому та сміливому мінімалізму й сучасному погляду на прикраси.

Спільна риса брендів — натхнення жінками, що рухають життя, та бажання втілити їхній виразний характер в яскравих акцентних прикрасах.

«Вона вміє одночасно бути жіночною та безтурботно легкою, тендітною та дуже сильною, сміливою та вразливою. Почуватися на своєму місці в калейдоскопі подій та вирі великого міста», — саме такою бренди побачили героїню колекції.

Свобода самовираження: бренд Only Good та ювелірний Дім ZARINA представили спільну колекцію прикрас - Фото 2

Героїні: Настя Іванічева (@nivanicheva), Ірина Виговська (@iryna_vyhovska), Ія Турабелідзе (@iyaturabelidze), Марія Гаврилюк (@maria.gavryliuk);

Продюсерка: Аня Терентюк (@chipsinque);

Фото/відео: Поліна Гребенік (@grebenik);

Стилістка: Аня Матвіюк (@anyamatviiuk);

Візажистка: Світлана Римакова (@rymakova);

Зачіски: Олександра Коновалова (@sashakonovalovaa).


Джерело матеріала
loader