Як і з чим стилізувати шовкові спідниці
Як і з чим стилізувати шовкові спідниці

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці

Хвиля пекельної спеки змусила кожного з нас перебрати власний гардероб, аби віднайти речі, у яких можна було б пережити цей період. Так, ми стали звертати більше уваги на тканини, з яких виготовлений наш одяг, і зупинятися лише на натуральних матеріалах, що з легкістю пропускатимуть повітря й регулюватимуть температуру тіла. Серед них — льон, що отримав неабияку популярність від модниць цього літа, бавовна, трикотаж і, звичайно ж, шовк. Саме про останній ми сьогодні й поговоримо.

Попри те, що шовк є доволі вибагливим матеріалом, ми не перестаємо захоплюватися його невагомістю та витонченим виглядом і продовжуємо наповнювати власний гардероб подібними речами. Зокрема, цього сезону, окрім білих шовкових суконь, про які ми вже розповідали, fashion-блогерки радять придивитися до спідниць. Їх можна додати до образів для найрізноманітніших подій: від елегантних виходів на робочі зустрічі чи світські заходи до повсякденних стилізацій для посиденьок у кав’ярні. Одна модель шовкової спідниці може стати чи не найуніверсальнішим елементом у вашому модному арсеналі. 

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 1

@sophiess

На яких моделях зупинитися цього літа? З цим, як і зі стилізацією шовкових спідниць, нам традиційно допомагають найстильніші дівчата соцмереж. Вони здебільшого обирають варіанти довжини максі або міді у класичних відтінках — молочному, білому, чорному чи коричневому. Однак лише цим ми не обмежуємося: до прикладу, в сезоні весна-літо — 2024 особливо популярними також стали спідниці небесно-блакитного кольору. Окрім цього, розглядаємо й різні фасони — обтислі або А-силуету. 

Якщо говорити про поєднання, то тут важливо поставити собі питання про те, який настрій ми хочемо передати через образ — більш розслаблений та легкий чи навпаки строгий та елегантний. У першому випадку комбінуємо спідницю з базовим топом, футболкою чи оверсайз-сорочкою, а із взуття додаємо в’єтнамки чи босоніжки на невисоких підборах. У іншому ж варіанті обираємо костюмний жилет, об’ємний жакет чи романтичну блузу на зав’язках, доповнюючи образ шльопанцями, туфлями чи кросівками та аксесуарами, наприклад, плетеною сумкою. 

Детальніше розглянути кожну зі стилізацій можете в добірці. 

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 2

@clairerose

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 3

@cassdimicco

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 4

@sasha__fuks

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 5

@wendyswan

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 6

@yourstylemood

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 7

@yourstylemood

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 8

@ftrwr

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 9

@orlaithmelia_

@ooliviamiller

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 10

@valerie.kei

Як і з чим стилізувати шовкові спідниці - Фото 11

@veneti.a


Джерело матеріала
loader