Святослав Вакарчук і YAKTAK разом заспівали на Atlas United 2024
Святослав Вакарчук і YAKTAK разом заспівали на Atlas United 2024

Святослав Вакарчук і YAKTAK разом заспівали на Atlas United 2024

Про це в instagram написав Ярослав Карпук.

У Києві 19-21 липня після трирічної перерви пройшов фестиваль Atlas. Цьогоріч він отримав нову назву Atlas United 2024. В останній день на сцені заходу виступав молодий музикант Ярослав Карпук, більш відомий як YAKTAK.

Карпук побачив серед глядачів Святослава Вакарчука і зі сцени назвав його легендою української музики. Тоді фронтмен "Океану Ельзи" піднявся на сцену, де вони разом виконали хіт гурту "На небі" і пісню YAKTAK "Уночі".

"Завжди раніше десь в компаніях під гітару, біля багаття, просто всюди співали пісні ОЕ. Чи міг би я подумати тоді, що через пару років Святослав Вакарчук прийде до мене на концерт і ми разом заспіваємо "На небі" і мою "Уночі" на сцені Atlas?", - прокоментував YAKTAK.

  • 29 травня повідомлялося, що після трирічної паузи до Києва в новому форматі повертається музичний фестиваль Atlas Weekend - тепер він має назву A ATLAS UNITED 2024. Організатори підготували 6 сцен, на яких будуть виступати такі музиканти, як "Бумбокс", "Жадан і Собаки", Артем Пивоваров, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, DANTES, КУРГАН і AGREGAT, "Друга Ріка", LATEXFAUNA, Verka Serduchka з ексклюзивною премʼєрою україномовної програми та світові артисти, які вперше після початку повномасштабного вторгнення дадуть концерти в Україні.
  • Наприкінці червня Данилко перепросив фанатів за те, що не виступатиме на фестивалі.
  • ATLAS UNITED 2024 мав спершу пройти 12-14 липня. Проте через масований ракетний обстріл РФ його перенесли на 19-21 липня.


Джерело матеріала
loader