Новий заклад грузинської кухні на Хрещатику – ChaCha
Новий заклад грузинської кухні на Хрещатику – ChaCha

Новий заклад грузинської кухні на Хрещатику – ChaCha

Ресторан «ChaCha» – ідеальне місце, щоб познайомитися з усіма особливостями унікальної кухні Сакартвело – різноманітної, насиченої та дуже смачної. Розташований у серці Києва, на Хрещатику 29/1, заклад площею 1500 квадратних метрів запрошує всіх охочих відправитися в маленьку подорож  Грузією, не покидаючи столиці. ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.


Тут ви зможете скуштувати автентичні грузинські страви, насолодитися гармонійним симбіозом гострого, солодкого та пряного, продегустувати знамениту чачу й не менш вишукані вина, з головою зануритися в самобутні традиції та на собі відчути всю гостинність картвелів.

Вона розпочнеться вже з порогу: біля входу зустрінуть люб’язні хостес, пригостять чачею і проведуть до столика. Невдовзі до вас підійде офіціант, котрий порадить страву чи напій з меню ресторану, тим часом як на запитання, якого вина випити сьогодні, завжди дасть відповідь досвідчений сомельє.

До речі, увесь глиняний декор в ресторані та глиняний посуд, такий як: кеці, тарілки на стінах, глечики, квеврі, чарки – ручна робота наших українських майстрів. В ресторані є традиційна грузинська піч «тоне» – в якій випікається хліб «шоті».

До уваги гостей  десятки страв:  всесвітньо відомі хінкалі в 10 варіаціях, пурі й хачапурі в асортименті, кубдарі, чанахі, чашушулі, чахохбілі, оджахурі, мцваді, абхазура, курча чкмерулі, а ще – традиційні гарніри та салати, насичені спеціями супи, фірмові соуси та інше. До речі, хінкалі в «ChaCha» готуються професійними мехінкле – саме так на батьківщині цієї страви називають кухарів, які їх ліплять. Доповнять трапезу ніжні десерти, алкогольні та безалкогольні напої з креативною подачею.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Джерело матеріала
    loader