/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F9c9cedd9334ee94917ce9bb9867ea067.jpg)
На Хрещатику відкрився стрітфуд від Клопотенка із полтавськими галушками та качаною кашею
У кіоску на вулиці Хрещатик відкрився стрітфуд із полтавською кухнею.
«У Інни» — це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії «Нова Пошта» Інни Поперешнюк.
«Зазвичай вулична їжа — це певний мікс різних гастрономічних культур. Ми ж вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже існуюче. Це наша альтернатива, шаурмі та хот-догам», — коментує Клопотенко.
Головна страва закладу — солоні та солодкі полтавські галушки з локальних продуктів. Також готують качану кашу.
У кіоску намагалися відтворити атмосферу крамнички на районі: з розливним квасом, цукерками «на здачу» та домашніми рослинами на підвіконнях.
Меню:
- Галушки полтавські: з куркою або сомом — 145 гривень, з грибами — 95 гривень
- Хрумка галушка з сиром і мнясом: велика — 135 гривень, мала — 95 гривень
- Качана каша з куркою — 165 гривень
- Солодкі галушки — 110 гривень
- Кисіль — 55 гривень
- Квас — 55 гривень
Стритфут «У Інни» працює з 10:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик 28/2.
Торік Клопотенко і Поперешнюк відкрили в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» у Києві бістро «Полтава».
У 2022 році Клопотенко і Поперешнюк відкрили у Львові ресторан «Інші».
- #їжа
- #вулична їжа
- #заклад
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті
