Укрзалізниця створила travel-бальзам для губ разом з київським косметичним брендом
Укрзалізниця створила travel-бальзам для губ разом з київським косметичним брендом

Укрзалізниця створила travel-бальзам для губ разом з київським косметичним брендом

Київський косметичний бренд White Sprut створив travel-бальзам для губ разом із «Залізною Крамницею» – офіційним  магазином мерчу Укрзалізниці. Колаборація пропонує зручний формат косметичного засобу, яким буде комфортно користуватись у подорожі.

Представники «Залізної Крамниці» звернулись до White Sprut з ідею співпраці. Вибір зупинили саме на бальзамі для губ, оскільки він є одним з бестселерів бренду та незамінною річчю у поїздках. Дорожній бальзам White Sprut x Укрзалізниця можна придбати у магазинах «Залізної Крамниці» у Києві та Львові за ціною 220 грн.

До складу бальзаму входять масло насіння манго, масло какао, бджолиний віск, олія макадамії, вітамін Е тощо. Завдяки цим компонентам засіб інтенсивно зволожує та живить губи протягом усього дня, захищає від шкідливих факторів навколишнього середовища, заспокоює шкіру та загоює тріщини.

White Sprut – це сучасний бренд косметики, який виробляє широку лінійку засобів для догляду за волоссям, шкірою, парфуми та аромати для дому. Бренд створює відповідальну та технологічну косметику для тіла, з турботою про навколишнє середовище.

«Залізна Крамниця» – офіційна крамничка мерчу Укрзалізниці, яка пропонує мандрівникам функціональні й практичні речі, які також можуть стати ідеальним подарунком. Фізичні точки розташовані на станціях київської та львівської залізниць.

  • #косметика
  • #Укрзалізниця

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader