Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа
Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа

Спідниця стала одним із найулюбленіших предметів гардероба модниць цього літа, чому ми аж ніяк не здивовані, адже цей елемент одягу виділяється особливою витонченістю та комфортом, що надзвичайно важливо в спекотну погоду. Раніше ми вже неодноразово зосереджувалися на спідницях довжини міді та максі. Безперечно, такі моделі — фаворити цього сезону. Довгі варіанти А-силуету, невагомі напівпрозорі чи елегантні мереживні — обирайте на будь-який смак і для будь-якого приводу. 

Однак сьогодні говоритимемо про ще одні моделі, без яких не обходиться жодна fashion-інфлюенсерка цього літа, — міні. Зібрали для вас 7 найстильніших спідниць, серед яких ви точно знайдете ту, яка підійде саме для вашого гардероба. 

Біла 

У сезоні весна-літо — 2024 білий став найуніверсальнішим і найтрендовішим кольором, тому ми все частіше можемо спостерігати на вулицях різноманітні цікаві стилізації з цим базовим відтінком. Якщо біла сукня, сорочка чи лляний костюм вам вже набридли, спробуйте скомбінувати в образі подібну спідницю. Додайте яскравий акцентний топ або ж навпаки блузу такого ж тону й темний піджак, а на низ взуйте балетки, улюблені шльопанці чи босоніжки на підборах. 

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 1

@josefinevogt

@veneti.a

Джинсова

Спідниця з деніму зберігає свою актуальність із сезону в сезон. Цього літа модниці обирають не просто довжину міні, а ультракороткі варіанти подібних моделей. Їх вони поєднують з подовженими корсетами чи мінімалістичними вкороченими топами, тим сам створюючи образи в стилі нульових. 

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 2

@giizeleoliveira

Плісирована

Плісировані спідниці теж отримали своє відродження цього сезону у вигляді варіантів міні. Основний акцент робимо на подібних моделях в образах в естетиці tenniscore, що стала одним із найголовніших трендів останніх місяців. Стилізуйте спідниці зі спортивними світшотами або поло, бейсболками, високими шкарпетками, кросівками або в`єтнамками та вдягайте образ не лише для тренувань, а й для повсякденних виходів. 

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 3

@linda.sza

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 4

@elisalevallois

Яскраві принти

Коли, як не влітку, обирати барвисті моделі з різноманітними принтами, які акцентно виділятимуть будь-яку стилізацію. Цього літа зупиняємося на флористичних візерунках та анімалістичних, зокрема леопардових і зебрових. Розбавляємо їх в образі базовим верхом та яскравими аксесуарами, до прикладу, сумкою контрастного відтінку чи головним убором.

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 5

@linda.sza

Instagram-тренд: 5 мініспідниць, які варті вашої уваги цього літа - Фото 6

@emilisindlev

У техніці кроше

Не полишає нас цьогоріч й естетика бохо, що була особливо популярною у 60-х і 70-х роках. У весняно-літньому сезоні дизайнери дещо переосмислили її та презентували чимало нових варіацій речей, серед яких опинилися й предмети гардероба в техніці кроше — в’язані сукні, шорти та, звісно, спідниці. Їх модниці комбінують з невагомими топами на зав’язках, шльопанцями та аксесуарами — плетеними сумками й хустками.

@keziacook


Джерело матеріала
loader