Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024
Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024

Плетений одяг та аксесуари з натуральних матеріалів, в’язані гачком речі в стилі кроше — цього сезону світові бренди неабияк захопилися подібними предметами гардероба й визначили їх чи не найголовнішими фаворитами для літньої пори. І ми це можемо зрозуміти, адже таке вбрання одразу ж додає легкого пляжного настрою навіть звичайним стилізаціям. 

Якщо говорити про сукні, купальники, топи чи сумки, виконані в таких техніках, то ними нас уже не здивувати. За останні кілька місяців модниці показали усі можливі варіанти їхніх поєднань. Однак як щодо взуття? Подіуми колекцій весна-літо — 2024 були наповнені чималою кількістю моделей, які можна стильно скомбінувати в образах різних стилів. До прикладу, Bottega Veneta запропонував кілька варіацій відкритих босоніжок на підборах з рафії та шкіри у жовтому та глибокому вишневому відтінках. Натомість Stella McCartney зробив акцент на в’язаних нещільних мюлях, а JW Anderson — на подібних мокасинах, також створених у техніці кроше. 

Bottega Veneta

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 1

Bottega Veneta

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 2

JW Anderson

Stella McCartney

Стилізувати плетене або в’язане взуття можна по-різному. Зокрема, в більшості випадків fashion-інфлюенсерки радили додавати такі пари до пляжних виходів чи образів для прогулянок на відпочинку. Купальник + плетена напівпрозора сукня + крислатий капелюх + подібне взуття — універсальна модна формула, яка завжди буде виграшною. 

Проте, як показав бренд Stella McCartney, в’язані або плетені моделі підійдуть не лише для розслабленої відпустки десь на узбережжі моря. Взуття ідеально доповнить й офіційні строгі костюми, романтичні блузи та тонкі трикотажні комплекти. 

Stella McCartney

Сьогодні зібрали для вас найстильніші приклади взуття в такому стилі: від мюлів до балеток та елегантних еспадрильїв. 

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 3

HVOYA

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 4

Kachorovska

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 5

ST.AGNI

STAUD

JW Anderson

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 6

Simone Rocha

Плетене та в’язане взуття — головний фаворит літа-2024 - Фото 7

Isabel Marant

Ferragamo

Tod`s

 


Джерело матеріала
loader