4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера
4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера

З нагоди дня народження Джоан Ролінґ та головного героя її серії книжок Гаррі Поттера видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га» анонсувало у своїх соцмережах нові книжки. Це будуть колекційні видання про світ Гоґвортської школи чарів та чаклунства. 

«А-ба-ба-га-ла-ма-га» видасть сценарій фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» від Дж.К. Ролінґ і Стіва Кловза, а також — першу офіційну кулінарну книгу, яка міститиме чимало безглютенових, вегетаріанських та веганських магічних рецептів, натхненних серією кінострічок про Гаррі Поттера. 

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 1

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 2

Серед інших анонсів — ілюстроване видання «Різдво у Гоґвортсі» з уривками оригінального тексту з «Гаррі Поттера і філософського каменя» та художнім оформленням Цзиї Ґао. Світова прем’єра ілюстрованої книжки відбудеться в жовтні.

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 3

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 4

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 5

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 6

У «А-ба-ба-га-ла-ма-га» також презентували колекційні видання книги «Гаррі Поттер і філософський камінь» одразу в чотирьох обкладинках — кольорах гуртожитків Гоґвортсу.

«Кожне видання матиме чудові ілюстрації Леві Пінфолда, чорну обкладинку з гербом одного з чотирьох гуртожитків — Ґрифіндор, Слизерин, Рейвенклов, Гафелпаф — та фарбований зріз відповідно до кольору гуртожитку! Поттеромани зможуть обрати видання зі своїм улюбленим гуртожитком (або зібрати усі чотири для колекції!)», — ділиться «А-ба-ба-га-ла-ма-га» у соцмережах.

Поки видавництво відкрило передпродаж ґрифіндорської версії «Філософського каменя», яка надійде до 15 серпня. Слизеринське, рейвенкловське та гафелпафське видання «А-ба-ба-га-ла-ма-га» очікує з друкарні на початку вересня.

4 нові колекційні книжки про світ Гаррі Поттера - Фото 7


Джерело матеріала
loader