6 книжок, які ви встигнете прочитати до кінця літа
6 книжок, які ви встигнете прочитати до кінця літа

6 книжок, які ви встигнете прочитати до кінця літа

Що варто прочитати в серпні? Історії про перше кохання, переїзд з Англії до США чи пошук загадкового вбивці — ми пропонуємо шість книжок різних жанрів. 

«Останній подих», Роберт Бриндза

Детективка Еріка Фостер шукає вбивцю. Злочинець полює на молодих вродливих жінок — представляючись чужими іменами, він знайомиться зі своїми жертвами в соцмережах і запрошує їх на побачення. 

Чи зможе головна героїня впіймати вбивцю, якого, здавалося б, не існує? Аж ось зникає ще одна дівчина — безробітна акторка, яка прийшла на побачення з нібито відомим кастинг-директором. Еріка та її команда повинні знайти її, перш ніж вона стане наступною жертвою. Це означає, що детективці доведеться зіткнутися зі справжнім монстром у людській подобі.

«Вільна», Ґленнон Дойл

Ґленнон Дойл прагнула бути хорошою для всіх і сподівалася, що це зробить її щасливою. Натомість почувалася просто втомленою й виснаженою.

Проте одного разу жінка усвідомила, що насправді проживає не своє життя. Вона зробила крок у зовсім іншому напрямку — і стала вільною. Історія, розказана нею, вже захопила мільйони читачів у всьому світі й показала їм шлях до повноцінного життя.

«Тисяча пам’ятних поцілунків», Тіллі Коул

6 книжок, які ви встигнете прочитати до кінця літа - Фото 1

Чи може кохання тривати вічно, попри перешкоди, відстань і час?

Руну п’ять, він із батьками щойно переїхав із рідної Норвегії до маленького містечка американського штату Джорджія. Головний герой знайомиться з дивакуватою сусідкою Поппі, і його життя набуває яскравих кольорів. Дівчина, виконуючи заповіт улюбленої бабусі, має на меті зібрати тисячу поцілунків, але не звичайних, а особливих — таких, коли серце мало не вистрибує з грудей. Саме такі поцілунки обіцяє їй подарувати Рун. 

«Клинок королеви: Танок із тінями» та «Клинок королеви: Дитя тіней», А. Achell

6 книжок, які ви встигнете прочитати до кінця літа - Фото 2

Малкія Денмір — герцогиня за правом народження і клинок королеви за посадою. Вона почувається білою вороною у Елмессарському палаці, й лише прихильність принцеси надає сенс її життю. 

Трагічні події змушують Малкію покинути палац. Вона вирушає у небезпечну подорож, прагнучи помститися за смерть близької людини та звільнитися від прокляття. 

«Милий дім. Книга 1: О, милий доме…», Тіллі Коул

У свої двадцять років Моллі Шекспір знає достатньо. З маленького шахтарського містечка в Англії вона потрапила до самого Оксфорда. Там студіювала Декарта і Канта. А ще Моллі знає, що люди, які тебе люблять, покидають тебе. 

Головна героїня розпочинає нове життя при Університеті Алабами. Вона й гадки не мала, що літо буває таким спекотним, а студенти можуть грубіянити й залякувати. Моллі не знала, як сильно мешканці Алабами люблять футбол. Випадкова зустріч із сумнозвісним зірковим квотербеком Ромео Принцом спонукає головну героїню думати про його шоколадно-карі очі, світле волосся й ідеальну статуру. І вона поволі розуміє, що її тихе, самотнє життя от-от кардинально зміниться назавжди...


Джерело матеріала
loader