Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха»
Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха»

Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха»

Флористичний маркет Flowerpot презентував новий букет у спеціальному упакуванні, на якому зображено популярного героя коміксів та кіно — Дедпула. Ця новинка приурочена до виходу прем`єри чергового фільму з Кіновсесвіту Marvel «Дедпул і Росомаха».

Композиція, доступна у двох варіантах, є продовженням успішної співпраці «букети-комікси» з українським брендом World of Comics. Метою цього творчого тандему є додати фантастичне й трендове в повсякденність, створити атмосферу фану в такому напрямку як флористика. Раніше у колаборації з World of Comics були представлені флористичні композиції в обрамленні інших супергероїв — Халка, Залізної людини, Капітана Америка, Ґрута, Мандалорця та персонажів популярних японських аніме.

Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха» - Фото 1

Креативна упаковка з Дедпулом не лише підкреслює унікальність кожного букета, але й додає нотку гумору та стилю, яким славиться цей герой. Нові букети стануть чудовим подарунком для шанувальників коміксів, любителів квітів та всіх, хто цінує оригінальні та нестандартні рішення.

«Ми завжди шукаємо способи зробити наші букети більш креативними та незабутніми, — розповіла СЕО Flowerpot Анна Григор’єва. Композиції з популярними персонажами коміксів ідеально поєднують в собі красу квітів та поп-культуру, створюючи продукт, який сподобається багатьом, від квіткових ентузіастів до фанатів супергероїв. А ще дарують українцям приємні емоції та можливість зайвий раз посміхнутися, а отже подбати про свій внутрішній стан. А це теж дуже важливо в наш час».

Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха» - Фото 2

Замовити букети можна на офіційному веб-сайті Flowerpot або безпосередньо в магазині бренду.

Flowerpot — провідний флористичний маркет, який пропонує сотні видів кімнатних рослин та квітів, а також спеціалізується на створенні суперсучасних та оригінальних букетів.

Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха» - Фото 3
Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха» - Фото 4
Флористичний маркет Flowerpot випустив нові букети-комікси до світової прем'єри фільму «Дедпул і Росомаха» - Фото 5

Flowerpot

World of Comics


Джерело матеріала
loader