Мемуари Брітні Спірс екранізують: що відомо про майбутній фільм
Мемуари Брітні Спірс екранізують: що відомо про майбутній фільм

Мемуари Брітні Спірс екранізують: що відомо про майбутній фільм

Компанія Universal отримала права на екранізацію мемуарів Брітні Спірс «Жінка в мені». Про це повідомляє The Guardian.

Режисером фільму про американську співачку стане Джон М. Чу, який працював над фільмом «Чародійка», а продюсером — Марк Платт, який мав таку ж посаду під час роботи над кінострічкою «Ла-Ла Ленд».

Раніше видання The Ankler повідомляло, що екранізацією мемуарів цікавилися Шонда Раймс, Бред Пітт та Марґо Роббі. За проєкт змагалися компанії Sony, Warner Bros., Fox, Disney та Netflix. Видання зазначає, що сума угоди складала восьмизначне число разом з правами на музичний каталог Брітні Спірс.

«Дуже рада поділитися з моїми шанувальниками, що я працюю над секретним проєктом з #MarcPlatt. Він завжди знімав мої улюблені фільми...», — повідомила співачка на X.

Нагадаємо, «Жінка в мені» — книжка американської попзірки Брітні Спірс, у якій співачка ділиться власною історією від раннього дитинства до сьогодні. Що пов’язувало її з Аґілерою і Ґослінґом, Майклом Джексоном і Мадонною, як вона стала обличчям Pepsi та «Жінкою року» за версією Billboard, як сім’я перетворила її на машину із заробляння грошей, через який біль довелося пройти після розриву з Тімберлейком, чого коштувало місяцями не бачити синів — Брітні торкається навіть найтемніших сторінок своєї історії, 13 років під «ув`язненням» батька.

«Ця книжка не тільки про внутрішню темряву — у ній багато світла, віри, надії, любові до музики і вдячності фанатам. А ще — сили долати всі перешкоди й жити за власними правилами», — зазначають у видавництві «Наш Формат».

Мемуари Брітні Спірс екранізують: що відомо про майбутній фільм - Фото 1

Книжка миттєво стала бестселером восени 2023 року. Тільки в США продали 2,5 мільйона примірників мемуарів у друкованому, аудіо- та електронному форматах. 


Джерело матеріала
loader