Повний нумерологічний таро-прогноз на серпень 2024 року
Повний нумерологічний таро-прогноз на серпень 2024 року

Повний нумерологічний таро-прогноз на серпень 2024 року

Ексклюзивно для ELLE.UA нумерологиня, метафізикиня, фахівчиня з Таро Марія Лебедевич склала докладний прогноз на серпень. Звіряємося з ним, щоб зробити життя більш повноцінним і уберегти себе від прикрих помилок.

Серпень 2024 обіцяє стати довгоочікуваним перепочинком після важкого липня. Особливо це стосується тих, хто заслужив нагороду від Всесвіту — Код 17 «Зірка». Цей Код символізує надію, натхнення і внутрішню силу. Однак є нюанс: попереду ретроградний Меркурій, який розпочнеться 5 серпня по 28 серпня і може внести свої корективи.

Повний нумерологічний таро-прогноз на серпень 2024 року - Фото 1

Повний нумерологічний таро-прогноз на серпень 2024 року

Вплив Кодів року і місяця

Місяць також буде під впливом Коду 2024 року 8 «Правосуддя», який посилює значення справедливості та порядку. Вібрації цього Коду разом із загальним Кодом 2024 року додадуть серйозності та дисципліни в наше життя. Тож будьте готові до несподіванок: ретроградний Меркурій може спричинити технічні збої та зміни в планах, особливо в умовах дефіциту електроенергії.

Рекомендація місяця: вірте в чудеса

Цього місяця важливо зберігати оптимізм і віру в краще. Як маленька дитина, загадуйте бажання і вірте, що вони збудуться. Отримуючи підтримку від світу, обов`язково підкріплюйте її своїми впевненими діями та кроками назустріч мрії. За допомогою інтуїції та мудрості можна уникнути багатьох помилок і прийняти правильні рішення. Код 8 «Правосуддя» допоможе вам у цьому, підтримуючи порядок і справедливість.

Код 17 «Зірка»: символ надії

Цей Код несе впевненість у майбутньому та зв`язок із нашими Ангелами-охоронцями, які направляють нас на правильний шлях. Щоб не пропустити подарунки Долі, потрібно позбутися:

  1. Негативних думок та емоцій, особливо страху,
  2. Ліні та пасивності,
  3. Туги та сліз,
  4. Відсутності нових ідей.

Важливість дружби та творчості

Серпень — ідеальний час для цінності людської дружби. Спілкуйтеся з друзями, займайтеся творчістю, хваліть себе і близьких. В умовах міграції та віддаленого спілкування це особливо важливо.

Знайдіть радість у кожному дні

Нехай радість стане головним пріоритетом у серпні. Радійте кожному дню, сонцю, літу, природі та її яскравим барвам, усмішці дитини, улюбленій справі. Бачити радість можна в багатьох речах, головне — хотіти її помічати.

Основні сфери життя

Стосунки

Допомагайте партнеру розкривати його таланти, проводьте більше часу разом. Уникайте непорозумінь і сварок, які можуть виникнути через брак спілкування.

Здоров`я

Можливі психосоматичні захворювання через нервове напруження. Проте завжди є надія на одужання. Символом Коду 17 є Веселка. Поставте зображення веселки на заставку телефону чи комп`ютера — це принесе додатковий позитив і гарне самопочуття.

Фінанси

Місяць за вібрацією Нумерології — це тема грошей, тож усе крутитиметься навколо них. Це може бути черговий стрибок цін, підняття тарифів або нові податки. Найімовірніше, отримати премію буде важче, ніж зазвичай.

А також цілком можливо, що вам посміхнеться удача і з`явиться можливість розбагатіти.

Зверніться по допомогу

Серпень — сприятливий час для консультацій з астрологом, нумерологом чи фахівцем з Таро, щоб дізнатися персональний прогноз на будь-які сфери життя. Тож не нехтуйте такою можливістю. У такий особливий (і доволі рідкісний) час Небо відкрите для відповідей на ваші запитання, підказок, допомоги та ви зможете краще сприймати будь-яку інформацію.

Пам`ятайте, що це загальний прогноз. Як складеться місяць для вас, стане зрозуміло тільки після його завершення.


Джерело матеріала
loader