Disney і Balmain випустили лімітовану колекцію, присвячену 30-річчю «Короля Лева»
Disney і Balmain випустили лімітовану колекцію, присвячену 30-річчю «Короля Лева»

Disney і Balmain випустили лімітовану колекцію, присвячену 30-річчю «Короля Лева»

На честь 30-ї річниці класичної анімаційної стрічки Walt Disney Animation Studios «Король Лев» та майбутнього театрального релізу фільму «Муфаса: Король Лев» у грудні Disney та Balmain випустили лімітовану колекцію одягу та аксесуарів для чоловіків і жінок. Усі дизайни базуються на визнаній розповідній майстерності Disney, темах і незабутніх персонажах, які вирізняють мультфільм «Король Лев» з-поміж інших. Лінійка стала першою співпрацею між Disney та історичним французьким модним будинком.

«Працювати над цією колекцією було справжньою мрією. Мені було всього дев`ять років, коли «Король Лев» вперше вийшов. Проте й сьогодні, майже три десятиліття по тому, мені досить заплющити очі, щоб відтворити цей неймовірний мікс музики, образів та емоцій. Уроки, які я засвоїв, сидячи абсолютно зачарованим тим, що відбувалося на великому екрані переді мною, залишилися зі мною на все життя», — поділився креативний директор Balmain Олів’є Рустен.

Співпраця також звертає увагу на нове покоління молодих африканських талантів. Художник Ніка Мтвана створив захопливий афрофутуристичний портрет для колекції, інтегрувавши сцену з мультфільма у власну роботу через відображення на лінзах окулярів свого персонажа. Рустен адаптував дизайн Мтвани в яскраві принти, які покрили деякі футболки, топи та сукні. Камерунський художник Enfant Precoce зосередився на Сімбі, зображуючи зірку «Короля Лева», що мандрує крізь фантастичний пейзаж, наповнений різноманітними африканськими дикими тваринами. Дизайн Precoce — у чорних, білих та багатоколірних варіаціях — прикрасив сумки, пальта, костюми, футболки та сукні. Південноафриканський художник Кассіус Кумало використав поєднання яскравого синього, глибокого чорного та золотого для створення виразного портрета левиці Нали. Образ Кумало був адаптований для серії сумок, футболок та худі.

Колекція представлена в короткометражному фільмі, знятому Фемі Оладігболу та створеному Disney у співпраці з Balmain. Знятий у різних місцях провінції Західний Кейп у Південній Африці, фільм безперешкодно поєднує природну красу і виразні силуети, візерунки та кольори нової колекції. Фільм був показаний під час вечора «Король Лев у Концерті» 5 липня у Лондонському Ройал Альберт Холлі за участі оркестру Chineke! під керівництвом Сари Хікс. 

«На честь 30-річчя «Короля Лева» Олів`є Рустен і команда Balmain створили яскраву та потужну колекцію, яка чудово передає серце та сутність цього знакового фільму і дух Африки», — додала Тасія Філіпатос, президентка Disney Consumer Products. 

У Києві колекція Disney x Balmain: The Lion King доступна з 5 серпня в бутику BALMAIN, за адресою: ТЦ «Мандарин Плаза», 1 поверх, вул. Бесейна, 6. А також на сайті.

Disney і Balmain випустили лімітовану колекцію, присвячену 30-річчю «Короля Лева» - Фото 1

Disney і Balmain випустили лімітовану колекцію, присвячену 30-річчю «Короля Лева» - Фото 2


Джерело матеріала
loader