Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів
Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів

Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів

У центрі фільму «Конотопська відьма», прем`єра якого зпаланована на 22 серпня, — помста і трансформація болю на праведну лють української відьми, яка захищає свою землю від окупантів та мститься за коханого. Саме містичний образ головної героїні українського горора надихнув ювелірний бренд Золота Країна на створення колекції прикрас-оберегів.

Центральною в цьому дропі стала підвіска у вигляді «Відьминого оберегу «Шолом Жаху», що вважається невід’ємною частиною сили Конотопської відьми. Прикраса поєднала в собі силу оберегу, що навіює страх на ворогів, та елементи вишивки регіону, де розташований Конотоп.

Особливістю колекції стало те, що елементи підвіски Шолом Жаху є також окремими прикрасами: лаконічні та стильні сережки, кольє, каблучки і браслети зі срібла з позолотою виконані в єдиній концепції. Прикраси — як частини пазлу, з яких він складається, де кожна деталь має своє таємне значення та історію. Варіації сережок з місяцями та хрестиками різної форми й довжини формують широкий вибір аксесуарів. Тож є можливість обрати більш лаконічну, як пусети, або більш акцентну прикрасу — з довгими ланцюжками та підвісною частиною — і створити більш яскравий образ. 

Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів - Фото 1

Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів - Фото 2

Справжньою окрасою ексклюзивної колекції стала витончена лялька-мотанка, виконана зі срібла з позолотою. Мотанка символізує безперервний зв’язок між поколіннями та здатна приносити удачу володарю. 

Саме та сила: «Конотопська відьма» та Золота Країна об’єднались для створення прикрас-оберегів - Фото 3

Колекція «Саме та сила» — це не тільки про сучасний та стильний образ, а й про прикраси-обереги, наповнені особливими сенсами та саме тією силою. 

Оформити попереднє замовлення на прикраси з колекції «Конотопська відьма» можна з 6 серпня на сайті Золота Країна. З 22 серпня прикраси з колекції можна придбати як на офіційному сайті, так і в офлайн-магазинах бренду у вашому місті.


Джерело матеріала
loader