Наприкінці року вийде байопік про Боба Ділана із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе
Наприкінці року вийде байопік про Боба Ділана із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе

Наприкінці року вийде байопік про Боба Ділана із зіркою "Дюни" Тімоті Шаламе

Про це пише Variety.

Майбутня біографічна стрічка про американського співака і композитора Боба Ділана "Повна невідомість" із Тімоті Шаламе у ролі відомого музиканта вийде на екрани кінотеатрів на Різдво. 

Режисером став Джеймс Менголд, який зняв фільми "Росомаха" і "Логан".

Дія фільму розгортається в Нью-Йорку на початку 1960-х років, а загадковий 19-річний хлопець із Міннесоти прибуває в Грінвіч-Віллідж і викликає "переворот у народній спільноті", коли в 1965 році бере до рук електрогітару. 

Перший трейлер показав Тімоті Шаламе, який сам виконує пісні A Hard Rain's A-Gonna Fall і відвідує улюблені місця Ділана, такі як Cafe Wha? і готель "Челсі".

Менголд і Джей Кокс адаптували сценарій за книгою Елайджа Волда Dylan Goes Electric 2015 року, а назва є відсиланням до фрази з фолк-рок-гімну Ділана Like a Rolling Stone. Хоча реальний Ділан, якому зараз 83 роки, не бере участі у фільмі, він робив нотатки до сценарію та кілька разів зустрічався з Менголдом.

"Я провів кілька надзвичайно чарівних днів у його компанії, просто сам на сам, розмовляючи з ним. У мене є сценарій, який він особисто прокоментував і я його бережу", - поділився Менголд. 

У "Повному невідомому" представлений великий акторський склад: Едвард Нортон у ролі Піта Сігера, Ель Фаннінг у ролі Сільві Руссо, Моніка Барбаро у ролі Джоан Баез, Бойд Голбрук у ролі Джонні Кеша, Ден Фоґлер у ролі Альберта Гроссмана та Скут Макнейрі у ролі Вуді Гатрі.

Шаламе та Манголд виступили продюсерами разом із Фредом Бергером, Алексом Гайнеманом, Пітером Джейсеном, Бобом Букменом, Аланом Гасмером та Джеффом Розеном.
 



Джерело матеріала
loader