Розпочинаємо прийняття фільмів на Docudays UA-2025!
Розпочинаємо прийняття фільмів на Docudays UA-2025!

Розпочинаємо прийняття фільмів на Docudays UA-2025!

22 Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться з 6 по 13 червня 2025 року. Ми шукаємо креативні документальні фільми різного хронометражу, створені не раніше ніж у 2023 році. Це фільми, які відкривають несподіваний погляд на сучасний світ, аналізують його, роблять важливий внесок у дискусію про людську гідність, свободу та рівність.

Чекаємо ваші стрічки в трьох секціях: міжнародний повнометражний конкурс DOCU/СВІТ, міжнародний короткометражний конкурс DOCU/SHORT й національний повнометражний конкурс DOCU/УКРАЇНА, де представлені документальні стрічки, створені в Україні або в копродукції з Україною, а також українськими режисер(к)ами у співпраці з іноземними компаніями-виробниками.

ПОДАТИ ФІЛЬМ МОЖНА ЧЕРЕЗ ПЛАТФОРМУ FILMFREEWAY

Прийняття та розгляд заявок на участь у конкурсних програмах фестивалю є платним. Безплатно можна подати фільми, вироблені в Україні або в копродукції з Україною. Детальніше про політику знижок, дедлайни подання та оплату – у регламенті. Фінальний дедлайн прийняття фільмів – 22 грудня 2024 року

Усі заявники/-ці фільмів, поданих до 22.12.2024, отримають лист на електронну пошту з результатами відбору не пізніше 15 квітня 2025 року. Це може бути офіційне запрошення до програми або відмова. Перші публічні оголошення фестивальних програм відбудуться з початку травня 2025 року.  

Джерело матеріала