Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024
Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024

Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024

Наближається найочікуваніший період для всіх трендсетерів і любителів взуття. Осінь обіцяє стати сезоном зручних кросівок, які можна носити як з елегантними пальтами, так і з гранжевими шкіряними куртками. Однак, у які моделі варто інвестувати? Взуття Adidas Samba і Gazelle залишаються на основних позиціях у трендах, Ontisuka Tiger Mexico дебютує в новому кольорі, а давно втрачені Nike Cortez повертаються. Розглядаємо, які кросівки обирають наймодніші it-girls та як їх стилізують.

Adidas Samba i Gazelle

Кросівками, які очолили наш список, нікого не здивуєш. На подіумі постійно знаходяться Adidas Samba і Gazelle. Хоча декому з нас, напевно, набридла їхня надмірна популярність, не можна заперечувати зручність і універсальність цих пар — вони підходять практично до будь-якого одягу. Обирайте варіанти пастельних відтінків, які легко поєднати з усіма речами гардероба, або ж навпаки робіть вибір на користь акцентних яскравих. 

Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024 - Фото 1

@josefienweyns

New Balance 530

Мода, навіяна гардеробом наших батьків, як і раніше, у самому розпалі, про що свідчать костюмні шорти в стилі dad shorts, жакети оверсайз, довгі футболки й кросівки, під назвою dad shoes. Їхнім втіленням є спортивне взуття New Balance 530, виготовлене із сітчастого матеріалу та прикрашене металік-деталями. Хоча вони вперше вийшли на ринок на початку 1990-х як модель для бігунів, сьогодні «потворні кросівки» від бренду New Balance є одними з найпопулярніших у світі моди. Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер і Белла Хадід — лише деякі із зірок, у шафі яких стоїть це взуття.

@marinanorjes

Nike Cortez

Слідом за трендом на ретро-кросівки цієї осені грандіозно повертається взуття Nike Cortez. Їх несміливо розкручували іспанські та португальські інфлюенсерки навесні 2024 року, але саме восени вони отримають свою найбільшу популярність. Модниці особливо радять моделі рожевого, червоного, зеленого або синього кольорів. 

Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024 - Фото 2

@alexsegurasanz

Onitsuka Tiger Mexico 66

Наступна модель у списку — усім відомі кросівки Onitsuka Tiger Mexico 66. Восени особливо бажаними будуть моделі з металевим блиском, однак не забуваємо й про класику. Пари, які ми бачили у фільмі «Убити Білла», — жовті з чорними смугами — також впишуться до вашого гардероба. Вони ідеально підходять як для повсякденного, так і для більш елегантного стилю.

New Balance x Miu Miu 530 SL

Кросівки, які є в списку бажанок кожної модниці. Йдеться про модель New Balance 530 SL, створену в співпраці з брендом Miu Miu. Замшеві пари на плоскій підошві захоплюють ретро-естетикою і шнурками, що нагадують вітрильні вузли (візитна картка нової колекції Miu Miu). 

Ці 5 моделей кросівок обирають усі модниці на осінь-2024 - Фото 3

@veneti.a

За матеріалами elle.pl


Джерело матеріала
loader