Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон зізнався, чому не дивитиметься "Дім дракона"
Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон зізнався, чому не дивитиметься "Дім дракона"

Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон зізнався, чому не дивитиметься "Дім дракона"

Про це він сказав у коментарі Associated Press.

Британський актор Кіт Герінґтон, найбільшу популярність якому принесла одна з головних ролей у серіалі "Гра престолів" - роль Джона Сноу, поділився, що не дивився новий популярний проєкт HBO "Дім дракона", що є приквелом оригінального шоу. Дія серіалу розгортається майже за 200 років до подій "Гри престолів". 

"Я просто не можу це дивитися. Я думаю, що провів надто багато часу там (у всесвіті "Гри престолів", - ред.). Я бажаю їм усього найкращого. І сподіваюся - я чув, - що в них усе чудово і йде дуже добре. Але я не думаю, що коли-небудь дивитимуся це шоу", - прокоментував Герінґтон.

Актор зазначив, зйомки у "Гри престолів" зайняли дуже багато часу. Герінґтон зіграв бастарда Старків, таємного сина Таргарієна у всіх 8 сезонах, зйомки яких охопили понад 8 років.

"Я не думаю, що дивитимуся "Гру престолів" ще раз через багато років", - зауважив актор. 

Нині він зʼявився у 3 сезоні британської фінансової драми "Індустрія". Це перше повноцінне повернення зірки на телебачення після "Гри престолів".

"Думаю, зараз був правильний час", - додав актор. 

"Індустрія" вийде на BBC One та iPlayer у Великій Британії та на HBO в США 11 серпня 2024 року.

Днями шоураннер і співавтор "Дому дракона" Раян Кондал повідомив, що приквел "Гри престолів" включатиме ще два сезони. Тож 4-й сезон стане останнім.



Джерело матеріала
loader