Зірка "Спіймати Кайдаша" Цимбалюк зізнався, що має почуття провини через те, що не воює
Зірка "Спіймати Кайдаша" Цимбалюк зізнався, що має почуття провини через те, що не воює

Зірка "Спіймати Кайдаша" Цимбалюк зізнався, що має почуття провини через те, що не воює

Про це він розповів в інтервʼю Аліні Шаманській.

Український актор Тарас Цимбалюк зізнався, що часто стикається з хейтом в соцмережах через те, що не долучився до лав ЗСУ. Проте актор зазначив, що навчився справлятися з цим.

"Я на початку війни реагував неоднозначно на те, що мені писали люди, на кшталт: "Якщо ти не в окопі, значить, ти не чоловік". У плані хейту якось я став на це все дивитися абсолютно інакше. По-перше, мене розчаровує оцей пласт людей, які пишуть оцю всю х**ню. І їх так багато. Немає сенсу на це реагувати", - казав він.

Цимбалюк поділився, що вони часто їздять на гастролі в різні міста України, а прибуток перераховують на потреби ЗСУ.

"Ми приїжджаємо з виставою до Дніпра, де днями були прильоти, і люди дякують, що ми приїхали з "Кайдашевою сім'єю": вони посміялися, перезавантажились. Всі гроші, які ми заробили, віддали військовим. Це хтось має робити, і це не всі розуміють", – наголосив Цимбалюк.

На його думку, не всі чоловіки мають боронити країну зі зброєю в руках.

"Є люди, які дуже категоричні, поверхові. Вони вважають, що зараз усі чоловіки, які є в Україні, повинні піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо так дійсно станеться, хоча це неможливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б всі чоловіки локально, де це відбувається. Це просто неможливо: з погляду логістики, організаційних моментів, військового менеджменту і всього іншого", – додав актор.

На питання, чи є в нього почуття провини, Цимбалюк зізнався: "Звичайно, є. Я не борюся з цим, конкретно цю тему з кваліфікованими людьми не підіймав. Якось намагаюся з собою розмовляти. От і все".

Нещодавно він пояснював, що боїться опинитися на "нулі", не маючи спеціальної підготовки.

У липні актор потрапив у скандал через відпочинок і танці під музику російських виконавців. Згодом він визнав свою помилку і взяв відповідальність за інцидент.



Джерело матеріала
loader