Образ дня: Майлі Сайрус у трендовому брючному костюмі на врученні Disney Legends Award
Образ дня: Майлі Сайрус у трендовому брючному костюмі на врученні Disney Legends Award

Образ дня: Майлі Сайрус у трендовому брючному костюмі на врученні Disney Legends Award

Тоді, коли всі наші погляди були звернені на грандіозні перформанси церемонії закриття Олімпійських ігор, у Лос-Анджелесі відбувалася ще одна особлива подія — вручення нагород Disney Legends Award, що вшановує людей, які зробили значний внесок у спадщину компанії. Зокрема, серед зірок, яких відзначили, опинилася й Майлі Сайрус. Виконавиця стала наймолодшою «Легендою Disney».

Під час промови Майлі не могла стримати сліз, згадавши про свою героїню Ханну Монтану. 

«Легенди теж бояться. Мені зараз страшно, але різниця в тому, що ми все одно це робимо, і кожен з вас може робити це щодня. Легендарно боятися і все одно робити, йти, навіть якщо страшно. Я пишаюся тим, що була Ханною Монтаною. Ця нагорода присвячена їй та всім її відданим шанувальникам. Ви продемонстрували мені легендарну любов і відданість», — сказала співачка.

Образ дня: Майлі Сайрус у трендовому брючному костюмі на врученні Disney Legends Award - Фото 1

 


Майлі залишила відбитки своїх долонь на меморіальній дошці з цементу, а згодом сфотографувалася з нею та Міккі Маусом. 

Для такої події виконавиця обрала вишуканий та елегантний образ, який підкреслив урочистість моменту. Майлі Сайрус зупинилася на трендовому костюмі: подовженому силуетному жакеті з акцентною талією та брюках-кльош. Довершила вбрання зірка чорними туфлями на підборах та сріблястими прикрасами. Окрім цього, співачка продемонструвала цікавий спосіб носіння браслетів, вдягнувши їх зверху жакета на передпліччя. Здавалося б, що може бути особливого в монохромному чорному образі? Однак Майлі запропонувала його в такій інтерпретації, яка завжди залишатиметься актуальною та стильною.

 


Разом із Сайрус Disney також вшанував нагородами Джеймі Лі Кертіс, Ангелу Бассет, Джеймса Камерона та інших.


Джерело матеріала
loader