У смерті Меттью Перрі звинуватили п’ятьох людей, серед яких — асистент актора: що відомо про розслідування
У смерті Меттью Перрі звинуватили п’ятьох людей, серед яких — асистент актора: що відомо про розслідування

У смерті Меттью Перрі звинуватили п’ятьох людей, серед яких — асистент актора: що відомо про розслідування

Поліція оголосила звинувачення п’ятьом людям у зв`язку зі смертю зірки серіалу «Друзі» Меттью Перрі. Серед них — два лікарі та особистий асистент актора. Про це повідомляє BBC.

Після розпочатого в травні розслідування поліція викрила «широку підпільну злочинну мережу» постачальників наркотиків, які розповсюджували кетамін. 

«Звинувачені скористалися проблемами залежності містера Перрі, щоб збагатитися», — заявив прокурор США Мартін Естрада.  — Вони знали, що робили, що ризикували серйозною небезпекою для містера Перрі, але все одно зробили це».

Люди, близькі до Меттью Перрі, розповіли слідчим, що актор проходив лікування з використанням кетаміну як терапії.

Судмедексперт зазначив, що препарат, який знайшли в організмі зірки серіалу «Друзі», не міг походити з терапії, адже остання сесія актора була більш ніж за тиждень до його смерті. 

Прокурори заявили, що Кеннет Івамаса, асистент Меттью Перрі, працював з двома лікарями, щоб забезпечити актора препаратом на понад 50 тисяч доларів за кілька тижнів до його смерті.

Зокрема, Сальвадора Пласенсію звинувачують у наданні кетаміну поза межами звичайної медичної практики. Лікар також навчав асистента актора, як вводити препарат без належних заходів безпеки. Меттью Перрі міг отримати щонайменше 27 ін’єкцій кетаміну від Кеннета Івамаси упродовж чотирьох днів перед своєю смертю.

Серед інших звинувачених у справі — Джасвін Сангха, яку також називають Королевою Кетаміну. Вона постачала препарат Сальвадору Пласенсії за допомогою Еріка Флемінга та лікаря Марка Чавеса.

Троє звинувачених — зокрема, особистий асистент актора — вже визнали свою провину. Сальвадор Пласенсія та Джасвін Сангха постали перед судом у четвер. Вони не визнали себе винними в смерті актора і були заарештовані. Їхню справу попередньо  розглядатимуть в суді у жовтні.

У смерті Меттью Перрі звинуватили п’ятьох людей, серед яких — асистент актора: що відомо про розслідування - Фото 1

Меттью Перрі в «Друзях»

Нагадаємо, 29 жовтня 2023 року Меттью Перрі пішов з життя у віці 54 років. Його знайшли в джакузі власного будинку в Лос-Анджелесі. Згодом стало відомо, що актор помер внаслідок «гострого впливу кетаміну» і подальшого утоплення. 


Джерело матеріала
loader