У Львові біля Опери реп-концертом збиратимуть кошти для батальйону "Нахтіґаль"
У Львові біля Опери реп-концертом збиратимуть кошти для батальйону "Нахтіґаль"

У Львові біля Опери реп-концертом збиратимуть кошти для батальйону "Нахтіґаль"

Про це повідомляють організатори, передає "Еспресо.Захід".

За зібрані на концерті кошти планують закупити комплектуючі для FPV-дронів та самі дрони-камікадзе для батальйону "Нахтіґаль".

"Благодійність може бути різною, і ми віримо, що кожен має можливість долучитися. Саме тому вхід на концерт буде абсолютно безкоштовним. Виступ відбудеться просто неба, на площі перед Оперним театром, де кожен матиме можливість не тільки насолодитися живим звуком, але й допомогти зібрати кошти для наших ЗСУ", — наголошують організатори. 

Розпочнеться захід о 17:00. А серед запрошених гостей Гоня, POLAMAV, DJ CHAINBRO, Ігор Шолтис, ValeryBlahblah та Appeks, а також перша ветеранська соціальна кав'ярня у Львові "Кава Мілітарі".

А ті, хто не матиме нагоди відвідати концерт, проте хоче підтримати збір, зможуть долучитися до допомоги за посиланням.

Концерт реалізовує Благодійний фонд "5.56" за підтримки ГО "Ветеран Медіа", Львівської міської ради, гастро-лаунджу “Культура відпочинку” та “Кава Мілітарі”.

афіша

Інші новини культури

У четвер, 22 серпня, у Львові у Меморіальному музеї тоталітарних режимів "Територія Терору" відбудеться відкриття виставки та презентація книги "Плакати воєнного часу". Як на виставці, так і в книжці будуть представлені графічні твори сучасних українських художників, які документують російські воєнні злочини під час повномасштабного вторгнення.

У неділю, 25 серпня, у Львові на площі біля пам'ятника Івану Франкові відбудеться "Фестиваль Майстерні Мрії". Фестиваль пропонує своїм остям відвідати художню зону, на якій можна буде долучитися до спільного створення картини. Також тут діятиме безпрограшна лотерея, ярмарок виробів молоді з "Майстерні Мрії" та дружніх організацій. А за донат можна буде зробити портрет у відомих фотографів. Окрім того, із 14:00 до 18:00 діятиме дитяча зона. Детальна програма за посиланням.



Джерело матеріала
loader