6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги
6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги

6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги

Зняти подразнення, зволожити шкіру, відновити її гідроліпідний баланс після перебування на сонці — все це під силу засобам after-sun. З «ремонтом» шкіри, пошкодженої сонцем, впораються продукти з термальною водою, натуральними оліями та зволожувальними агентами у формулі.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька склала список своїх улюблених зволожувальних лосьйонів, кремів і гелів для душу, які дійсно незамінні після активної інсоляції.

6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги

Гель-молочко Restorative Lotion After-Sun Avene

Відчуйте ніжний дотик турботи для вашої шкіри після кожного сонячного дня разом іззаспокійливим та зволожувальним гель-молочком Restorative Lotion After-Sun від геніївдогляду Avene.

Розроблений спеціально для чутливої шкіри, він одразу дарує відчуття комфорту та свіжості завдяки текстурі, що буквально тане на тілі. Збагачений антиоксидантами та відновлювальною олією жожоба, гель-молочко активно живить та відновлює шкіру, забезпечуючи їй інтенсивне охолодження та зволоження до 48 годин. Завдяки потужній формулі з Термальною водою Avene, ви отримаєте миттєве та глибоке заспокоєння шкіри, незалежно від того, наскільки довго перебували під палючим сонцем.

 

6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги - Фото 1

Лосьйон Australian Gold Hemp Nation

Коли у вашому арсеналі є лосьйон Australian Gold Hemp Nation, догляд за засмаглою шкірою стає неймовірно простим, ефективним та приємним. Цей легкий зволожувальний засіб подбає про те, щоб ваша шкіра відчувала абсолютний комфорт, а ви забули про ознаки зневоднення, почервоніння та стягнутості.

Цей лосьйон не тільки допоможе зберегти золотистий відтінок шкіри якомога довше, забезпечить якісне зволоження та живлення, але й здивує приголомшливим ароматом. Композиція «Шампанське та цитрус» поєднує ноти манго, папаї, цитрусових фруктів, ананасу та меду. Просто диво!

Живильна суха олія для волосся і тіла Kiko Milano

Живильну суху олію для волосся і тіла Kiko Milano, наповнену п`янкими та екзотичними нотами моноі, можна сміливо використовувати у відпустці як парфум. Також, вона незамінна для догляду за шкірою після перебування на сонці, вітрі та у солоній морській воді.

Завдяки розкішному складу: олії авокадо, оливи, солодкого мигдалю та кокосу, вона забезпечує зволожувальну, розгладжувальну та заспокійливу дію. Ця олійка швидко вбирається і не залишає жирних слідів, у неї неймовірно м`яка і комфортна текстура, яка залишає шкіру живленою і м`якою, а волосся шовковистим.

Зволожувальний гель для душу після засмаги Sun Protect Topicrem

Зволожувальний гель для душу після засмаги Sun Protect Topicrem пахне морем і довгоочікуваною відпусткою. Обов`язково відправте його у travel-кейс із косметикою. Він делікатно очищає, видаляє залишки сонцезахисного крему, сіль, пісок та хлор з поверхні шкіри. Також завдяки м’яким ПАВ натурального походження, оливковій олії та гліцерину гель поновлює зволоження виснаженої сонцем шкіри щонайменше протягом восьми годин, заспокоює та усуває відчуття стягнутості. Класно, що він не містить мила та зовсім не пересушує шкіру та не подразнює очі.

А ще, цей засіб перевірено на чутливій шкірі під контролем дерматологів, педіатрів та офтальмологів. Справжня знахідка!

6 найкращих зволожувальних засобів після засмаги - Фото 2

Крем Thalgo Cold Cream Marine Body Cream

У періоди, коли шкіра тіла потребує особливого зволоження та відновлення, — наприклад, після доповніть свій догляд кремом Thalgo Cold Cream Marine Body Cream і буквально зперших хвилин застосування насолоджуйтесь комфортом та м`якістю шкіри. Цей крем насичує шкіру живильними оліями, вітамінами, зволожувальними та вологоутримувальними компонентами, завдяки чому протягом 24 годин вона отримує інтенсивний пролонгований догляд. 

Формула Thalgo Cold Cream Marine включає комплекс масел ши, какао та купуасу у високій концентрації, які можуть похвалитися одночасно живильним та зволожувальним впливом. Ці олії незамінні для відновлення захисного ліпідного шару, пом`якшення, усунення лущення та тривалого збереження вологи в епідермісі. 

 

Бальзам для обличчя та тіла після засмаги Rhea Cosmetics Buttersun After Sun Face & Body Balm 

Якщо ви прагнете насиченого відтінку шкіри ефекту після засмаги, то Бальзам для обличчя та тіла після засмаги Rhea Cosmetics Buttersun After Sun Face & Body Balm — те, що потрібно. Це ідеальний бальзам для тіла, який глибоко зволожує тканини та закріплює засмагу. Він заспокоює, пом`якшує та живить шкіру, виснажену впливом сонця, а завдяки своїм антиоксидантним властивостям зберігає її зволоженою та здоровою, покращуючи при цьому еластичність.

Бальзам містить у складі ідеальну суміш активних компонентів: вітамін Е, алое вера, алантоїн та концентрати керамідів для захисту тканин, а також рослинні комплекси для прискорення засмаги та закріплення остаточного результату.


Джерело матеріала
loader