Голлівудська зірка Джонні Депп зрежисував байопік про Модільяні
Голлівудська зірка Джонні Депп зрежисував байопік про Модільяні

Голлівудська зірка Джонні Депп зрежисував байопік про Модільяні

Про це пише Variety.

На міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні, Іспанія, який цього року проходитиме з 20 по 28 вересня, відбудеться прем'єра фільму "Моді". Це друга режисерська робота голлівудського актора Джонні Деппа. 

Прем'єра фільму "Моді — три дні на крилах божевілля" запланована на позаконкурсну частину фестивалю. У стрічці Ріккардо Скамарчіо знявся у ролі відомого італійського художника Амедео Модільяні.

Згідно із синопсисом, "Моді" — це "розповідь про мистецтво, кохання та неприйняття", яка "слідує за 72-годинним вихором хаотичних подій на вулицях і в барах Парижа, розірваного під час Першої світової війни". У ньому також зіграли Стівен Грем, Аль Пачіно та Антонія Десплат.

"Моді" знаменує повернення Деппа до режисури після його дебюту в 1997 році з фільмом "Хоробрий". Це також один із перших проєктів актора після його судової тяганини з колишньою дружиною Ембер Герд у 2022 році.

У заяві разом із фотографіями, опублікованими зі знімального майданчика "Моді", Депп назвав створення фільму "неймовірно повноцінним і трансформуючим досвідом".

"Я хотів би висловити свою глибоку подяку всьому акторському складу, знімальній групі та продюсерам за їхню непохитну відданість і креативність. Аль Пачіно, який попросив мене зняти цей фільм — як я міг відмовити Пачіно? Щира подяка за щедрий внесок свого таланту та відданості цьому проєкту. "Моді" є свідченням духу співпраці незалежного кіно, і я радий представити світові цю унікальну та захопливу історію", - додав Депп.

Раніше повідомляли, що замість зйомок у шостій частині "Піратів Карибського моря" Джонні Депп зайнявся новим проєктом, присвяченому відомому італійському художнику минулих літ. Це "цікавезні дві доби 1916 року із життя популярного експресіоніста". Актор виступив у ролі режисера і продюсера.

До своєї команди актор покликав Аль Пачіно та Баррі Навіді. 

Попри те, що Депп виграв суд і довів брехню колишньої дружини, роки судової тяганини нелегко далися голлівудському актору. Суд експодружжя широко висвітлювався у ЗМІ, а засідання транслювалися онлайн у прямому ефірі, включаючи соцмережі. Актор пережив "час вигнання" з Голлівуду і створив присвячену складному етапу картину "Пʼять", названу за кількістю років судового процесу.

У липні 2022 року, вже за місяць після завершення суду, у ЗМІ зʼявилися перші чутки, що Джонні Депп може повернутися до зйомок у "Піратах Карибського моря". Утім джерела, близькі до зірки, повідомили, що актор ображений на студію Disney, яка зняла серію фільмів і розірвала з актором стосунки у 2018 році - одразу після того, як колишня дружина звинуватила його в насильстві. Зазначалося, що студія пропонувала акторові за культову роль $20 млн, але Депп, за  словами його друзів, покінчив із Disney раз і назавжди.



Джерело матеріала
loader