Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію
Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію

Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію

Всесвітньо відома модна блогерка Леоні Ганне вже давно очолює список палких шанувальників українських брендів. Зірка неодноразово обирала речі Made in Ukraine для своїх подорожей, романтичних побачень та навіть червоних доріжок престижних церемоній. Тепер же інфлюенсерка вкотре здивувала своїх українських прихильників, випустивши спільну колекцію з брендом SANTA. 

«Після завершення карантину виникло сильне бажання знову одягатися стильно та виразно. Саме тоді я відкрила для себе SANTA. З моменту, як я вперше приміряла сукню, стало зрозуміло, що це щось особливе. Наша колаборація — це природна еволюція плідних взаємин та поваги до мистецького смаку, шанс втілити наше спільне бачення в життя», — поділилася Леоні Ганне.

Кілька років тому інфлюенсерка вперше продемонструвала світові речі SANTA, привернувши увагу як професіоналів галузі, так і шанувальників моди й започаткувавши цілковито новий тренд на сяйливі «голі» сукні. У новій же колекції команда дизайнерів бренду втілила ідеї Леоні в реальність, поєднавши елегантність зі сміливими візуальними рішеннями.

Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію - Фото 1

Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію - Фото 2

Лінійка включає дванадцять ретельно розроблених образів: міні- та максісукні підходять для урочистих виходів, спідниці зі сміливими вирізами додають нотки гостроти, а універсальні купальники виконують роль топів — максималізм у найменших деталях для незабутніх моментів. Окрім цього, з’явилися й жакети з пір’ям та, вперше в історії бренду, сумки. Кожен виріб виготовлено з фірмових тканин SANTA, створених, щоб зачаровувати напівпрозорою текстурою та гіпнотичними високоякісними кристалами. 

Леоні Ганне та український бренд SANTA презентували спільну колекцію - Фото 3


Джерело матеріала
loader