Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки
Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки

Сьогодні в сучасній апаратній косметології відбуваються наукові прориви, які можна порівняти з відкриттям законів Всесвіту. Антивікова естетична медицина переживає воістину революційний період. Так, гідну конкуренцію хірургічному скальпелю і курсам уколів краси складають технології, де сучасні лазери та ультразвук поєднуються з розумною електронікою. 

Подібні методики дають змогу лікарю впливати на різні шари шкіри пацієнта, усувати більшість естетичних дефектів і вести ефективну боротьбу з усіма ознаками старіння. Завдяки їм стає можливим у найкоротші терміни зробити шкіру обличчя і тіла доглянутою, а фігуру — бездоганною.

На сьогодні однією з найефективніших anti-age терапій, яка підходить для обличчя і тіла, є апарат Sofwave, який має схвалення найсуворішої американської організації FDA. 

Цю процедуру обожнюють голлівудські зірки з А-списку і гурмани догляду за шкірою, яких в принципі складно чимось здивувати. Під час сеансу відбувається зміцнення тургору шкіри завдяки структурним перетворенням, що стимулюють оновлення, зміцнюють каркас обличчя і тіла. Естетисти запевняють: це чудове рішення для тих, хто хоче уникнути підтяжки шкіри за допомогою ін`єкцій.

Революційна ультразвукова технологія синхронного ультразвукового паралельного пучка SUPERB здійснює справді унікальний вплив на тканини.

Wow-ефект після процедури:

  1. Зменшення глибоких і мімічних зморщок
  2. Зміцнення нижньої частини обличчя
  3. Зменшення в`ялості шкіри під підборіддям
  4. Поліпшення чіткості лінії підборіддя (ідеально прямий кут між підборіддям і шиєю — еталонний показник юності, саме його і називають кутом молодості)
  5. Підйом лінії брів
  6. Вирівнювання текстури шкіри

Кожен імпульс призводить до спрямованого ремоделювання тканини великого об’єму — це дозволяє провести ефективну неінвазивну процедуру максимально швидко. Sofwave також люблять називати процедурою обідньої перерви, адже ви одразу зможете повернутися до соціальної активності.

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки - Фото 1

Ще один великий плюс — відсутність періоду реабілітації після Sofwave. Ви можете планувати будь-які заходи та навіть побачення відразу після відвідування салону краси.

Це всесезонна процедура, яка буде актуальною та ефективною в будь-яку пору року. Апарат Sofwave справді здатен забезпечувати миттєвий wow-ефект і виняткову пролонговану дію, а тривалість процедури становить у середньому 30 хвилин (залежно від обраного протоколу).

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки - Фото 2

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька дізнавалася в лікарки дерматологині, косметологині, кандидатки медичних наук, членкині EADV, AAAAM, спікерки міжнародних конгресів Євгенії Шелемби, чому процедура на апараті Sofwave впишеться в anti-age рутину кожної дівчини з 22 років.

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки - Фото 3

Для розв’язання яких проблем використовується апарат Sofwave?

  1. Для підтягнення брів;
  2. Для підтягнення ослабленої субментальної тканини;
  3. Для підтягнення шиї;
  4. Для зменшення тонких ліній і зморщок;
  5. Для лікування рубців постакне;
  6. Для зменшення проявів целюліту.

Якого ефекту варто очікувати після процедури?

Помітне покращення якості та підтягнення шкіри.

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки - Фото 4

Кому однозначно варто спробувати цю процедуру?

  1. Пацієнтам зі шкірою, що старіє, якім не подобається в’ялість, зморшки, лінії, еластоз, текстура, нерівності шкіри та рубці.
  2. Для молодших пацієнтів (від 40 до 50 років) Sofwave ідеальний як підтримувальна процедура. Цей апарат чудово підійде для закриття запитів пацієнтів, які ще не готові до хірургічного втручання, але мають помірний/середній еластоз, помірну/середню дряблість і помірні/середні нерівності текстури.
  3. Також апарат відмінно працює для пацієнтів після 65 років — їм бажано виконати дві процедури з інтервалом у три місяці.

Як часто необхідно повторювати процедуру?

Один раз на рік-півтора — цього буде достатньо для отримання бажаного та стійкого результату.

Метод омолодження без операції та голки, який полюбляють закордонні зірки - Фото 5

Загалом догляд за шкірою після 40 років для багатьох здається непіднімним челенджем, впоратися з яким вдається тільки деяким голлівудським селебріті: Джей Ло, Вікторії Бекхем, Моніці Беллуччі, Дженніфер Аністон, Сальмі Гаєк, Демі Мур, Геллі Беррі та іншим красуням.

Однак завдяки сучасним технологіям і суперефективним апаратам можна спробувати перетворити anti-age рутину на справжнє задоволення.


Джерело матеріала
loader