Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших
Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших

Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших

Серед усіх флагманів Samsung Flip, мабуть, найліпший девайс, який надає можливість своєму власнику максимум можливостей для самовираження. Кастомізація екрана, інтерактивні шпалери — усе це набуває яскравих фарб, щойно в руках опиняється новий Flip6. Так, ми звикли, що Flip зручний, з нього неймовірно комфортно робити стріми у соцмережах, селфі та фото на відстані, а ще він компактний — попри те що вважається, що екрани смартфона мають бути якомога більшими. Проте іноді саме компактність дорівнює зручність. А ще Flip легко поміщається в клатч або кишеню. Поціновувачі сучасної моди, як ніхто, оцінять цей момент, збираючись на неформальну зустріч або презентацію. 

Проте в новому Flip6 завдяки функціям Galaxy AI користування смартфоном вийшло на інший вимір. Власне, як і все, що пов’язано із технологіями ШІ, які в січні цього року були представлені у флагманах Samsung.

Уявімо екран смартфона з вашим улюбленим фото. А ще уявіть, що відтепер це не просто фото, а ще й з доданням ефекту живого тла. Та ще й такого, що змінюється в реальному часі залежно від часу доби та погоди. Наприклад, ваше селфі на фоні моря, яке здатне «ожити». А якщо у вас меланхолійний настрій через дощову погоду — ще й трохи підіграти, додаючи краплі дощу. Хоча краще все ж таки, коли погода сонячна). Неймовірно, але в новому Flip6 можна самостійно не тільки створювати власні кастомізовані шпалери, але й генерувати їх під свій власний смак. Припустимо, вам хочеться створити певний сюжет для шпалер, але неодмінно з вашим улюбленим кольором піску на пляжі або океану. Відтепер Galaxy AI здатен створювати зображення на основі ключових слів відповідно до ваших уподобань. І тут, як кажуть, головне — вчасно зупинитись…

Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших - Фото 1

Звісно, Flip не був би таким зручним, якби не було змоги користуватися ним у складеному вигляді, адже саме завдяки FlexWindow ми можемо легко та швидко перевірити погоду чи календар, показники у Samsung Health, слухати улюблену музику на Youtube Music або ж надсилати повідомлення, і все це не відкриваючи пристрою.

До речі, про повідомлення. В новому Flip6 режим FlexWindow дозволяє використовувати Згенеровані відповіді не тільки в програмах обміну повідомленнями Samsung, але загалом в усіх інших месенджерах. І це вже зовсім інша історія, бо ШІ особисто для мене — це завжди про зручність та економію часу. Особливо якщо ви в дорозі й не можете писати, а диктувати голосові повідомлення не дозволяє ситуація. Galaxy AI в новому Flip6 проаналізує останні повідомлення та запропонує три оптимальні відповіді, а вам залишиться тільки натиснути на бажаний варіант. Спілкування в чатах часто-густо не тільки приватне, але й ділове. А тут особливо важливі чітко сформульовані повідомлення без помилок. Тож так, це те, що варто взяти до уваги.

Коли в січні цього року Samsung представили функцію миттєвого перекладу, було важко повірити в реальність того, як саме докорінно це змінює формат спілкування та знімає мовні бар’єри. Проте в новому Flip6 у режимі FlexMode є можливість неабияк ефективно використовувати подвійний екран двостороннього перекладу. Нещодавня презентація нових флагманів Samsung недаремно почалася з епізоду, як саме працює ця функція, і цілком зрозуміло чому. Так легко і невимушено процес спілкування ще ніколи не відбувався. Ви й ваш співрозмовник одночасно бачите запитання та відповіді зрозумілою для вас обох мовою. Залишається лише додати, що до кінця року мовний пакет, з яким працюють ці функції, буде розширено до 20 мов. Тож що далі, то все більше можливостей для спілкування.


А як щодо камери? У смартфонах Samsung, на мою думку, вона завжди була однією з найсильніших переваг. Бо саме Samsung стали першими, хто зміг запропонувати якісну нічну зйомку, 100-кратний Zoom, який дозволяє робити світлини місяця (це мій особистий топ), слідкувати за зірками, редагувати зображення за допомогою ШІ та ще багато інших функцій.

Galaxy Flip6 врахував усі переваги фотознімання, наявні у Galaxy S24, тож наразі саме час почати використовувати максимум можливостей камери. Завдяки процесору оброблення зображень ProVisual у новому Flip6 є можливість робити чіткі фото та відео навіть вночі завдяки покращеним функціям нічної зйомки. А ще за допомогою ISP можна зменшити небажаний шум на фотографіях і відео. Всі ці абревіатури навряд чи скажуть багато тим, хто не знайомий близько з відеопродакшеном, проте всі ми добре пам’ятаємо, як дошкуляє на нічних фото ефект мілких цяток, який з’являється через неспроможність камери робити чіткі фото та відео в темряві. В новому Flip6 такої проблеми не буде. Ба більше, відтепер можливо знімати та одразу ділитися світлинами безпосередньо в Instagram, який віднедавна має нічний режим. Знімайте нічні сторіс безпосередньо в застосунку. Погодьтесь, іноді так важливо не втратити той самий момент присутності тут і зараз.

Загалом можливість корегувати світлини без використання сторонніх додатків — це ще один величезний плюс флагманів Samsung і, зокрема, нового Flip6. Якщо вам, наприклад, хочеться отримати більше деталей на світлині за яскравого сонця або в суцільній темряві, за допомогою функції Super HDR це можна зробити буквально в пару кліків.

Врешті решт моя улюблена функція у Flip6 — новий Auto Zoom. Пам’ятаєте, як старанно та іноді прискіпливо люди позують у кадрі? Стати щільніше один до одного, і бажано ще прорахувати відстань, аби всі влізли в кадр, та ще й так, щоб було видно краєвид позаду. Ще трохи, і ця процедура почне нагадувати суцільний квест. Проте не з Flip6. Auto Zoom автоматично підбирає найкраще кадрування для вашого знімка, розпізнаючи обличчя та тіло об`єкта знімання перед тим, як зробити необхідні налаштування, — і все це без зайвих натискань.

Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших - Фото 2

Звісно, у випадку Flip6 є ще суто естетичний момент — різноманіття яскравих кольорів, серед яких, мабуть, важко обрати той самий. Сріблясто-сірий, жовтий, блакитний чи м`ятний? А ще можливість доповнити гаджет інтерактивними чохлами, які автоматично здатні підлаштувати під себе заставки на вашому новому Flip6. Або, зрештою, відчути себе героїнею серіалу "Емілі в Парижі", де моделі Flip використовують усі трендсетери цього чарівного міста).

Нове покоління флагманів Flip6 від Samsung, яке не схоже на інших - Фото 3

кадр з серіалу "Емілі в Парижі"

Джерело матеріала
loader