Зої Кравіц: топ фільмів з акторкою
Зої Кравіц: топ фільмів з акторкою

Зої Кравіц: топ фільмів з акторкою

Бетмен

Оригінальна назва: The Batman

2022 рік

Коли Ріддлер, серійний вбивця-садист, починає вбивати ключових політичних діячів у Готемі, Бетмен змушений розслідувати приховану корупцію в місті та поставити під сумнів причетність своєї родини.

В ролях :Роберт Паттінсон, Зої Кравіц, Джеффрі Райт та інші

 

Шалений Макс: Дорога гніву

Оригінальна назва: Mad Max: Fury Road

2015 рік

У постапокаліптичній пустелі жінка повстає проти тиранічного правителя в пошуках своєї батьківщини за допомогою групи жінок-полонених, психопатичного шанувальника та безхатченка на ім’я Макс.

В ролях: Том Харді, Шарліз Терон, Ніколас Голт та інші

Люди Ікс: дні минулого майбутнього

Оригінальна назва: X: First Class

2011 рік

Фільм розкриває епічний початок саги про Людей Ікс та таємну історію холодної війни, та нашого світу на порозі ядерного Армагедону. 

У 1960-х роках надзвичайні люди Чарльз Ксав’є та Ерік Леншерр працюють разом, щоб знайти таких, як вони, але мстива гонитва Еріка за амбітним мутантом, який зруйнував його життя, спричиняє розкол, який роз’єднує їх.

В ролях: Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс та інші

 

Дивергент

Оригінальна назва: Divergent

2014 рік

У світі, поділеному на фракції за чеснотами, Тріс дізнається, що вона Дивергент і не вписується в нього. Коли вона виявляє змову знищити Дивергентів, Тріс і таємнича четвірка повинні з’ясувати велику таємницю...

В ролях: Шейлін Вудлі, Тео Джеймс, Кейт Вінслет та інші

 

Вієна і Фантоми

2020 рік

Вієна подорожує з Fantomes, пост-панк-гуртом, під час їхнього туру по Америці 1980-х років. Те, що починається як дика поїздка з концертів і вечірок, швидко переходить у туман, викликаний алкоголем і наркотиками. Вієна опиняється в пастці небезпечного любовного трикутника...

В ролях: Калеб Лендрі Джонс, Райан ЛеБеф, Еван Рейчел Вуд та інші



Джерело матеріала
loader