Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті
Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті

Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті

Перукар Адір Абергель поділився у соцмережах фотосесією за участю зірки культового серіалу «Всі жінки – відьми» Шеннен Догерті. Акторка померла у віці 53 років, тож, на жаль, ця фотосесія стала останньою в її житті.

Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті - Фото 1

Опублікувавши здебільшого чорно-білі світлини за участю Догерті та себе в Instagram, голлівудський перукар згадав зірку телеекрану теплими словами:

Я люблю тебе Шеннен Догерті, ти стільки дала усім нам і мала такий вплив [на нас]!!! Я сумуватиму за тобою. Мені подобалося робити ці світлини з тобою, що стали останньою фотосесією у твоєму житті. Спочивай з миром. Дякую тобі, що ти залишалася собою!

Догерті, найбільш відома за роллю Прю Галлівелл у серіалі «Всі жінки – відьми» та роллю Бренди Волш у серіалі «Район Беверлі Гіллз», дізналася про свій жахливий діагноз - рак грудей третьої стадії - у 2015 році і з того часу сміливо боролася з цією хворобою, продовжуючи зніматися та займатися різними проєктами. У 2017 році Догерті оголосила, що у неї ремісія, проте вже у 2019 році рак повернувся.

Незадовго до своєї смерті акторка почала записувати подкаст про серіал «Всі жінки – відьми» разом зі своїми друзями та колегами Голлі Марі Комбс (Пайпер Галлівелл), Браяном Краузе (Лео Ваятт) та Дрю Фуллером (Кріс Галлівелл).

Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті - Фото 2

Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті - Фото 3

Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті - Фото 4

Джерело матеріала
loader