Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали вересня
Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали вересня

Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали вересня

Щемлива історія про трьох сестер, трилер з Ніколь Кідман у головній ролі та продовження драми про американку Емілі — такі фільми та серіали матимуть прем’єру на Netflix у вересні.

Що варто подивитися? Ми зібрали десять фільмів та серіалів на стримінговій платформі. 

«Чудова пара»

Прем’єра: 5 вересня

Амелія Сакс виходить заміж за чоловіка з однієї з найзаможніших сімей Нантакета. Грір Гаррісон Вінбері, мати нареченого та відома письменниця, не шкодує грошей на пишне весілля. Проте вранці гості знаходять на пляжі мертве тіло. Починається розслідування, нібито взяте з книжок Грір, а всі навколо стають підозрюваними. 

«Аполлон-13: Виживання»

Прем’єра: 5 вересня

«Аполлон-13» — єдиний із серії космічних кораблів «Аполлон», на якому сталася аварія під час польоту до Місяця. Документальний фільм з використанням оригінальних кадрів та інтерв’ю розкриває історію польоту і складної операції з повернення астронавтів на Землю.

«Ребел-Ридж»

Прем’єра: 6 вересня

Колишній морпіх намагається внести заставу за двоюрідного брата, проте поліція привласнює його гроші. Головний герой хоче все повернути — так і розпочинає боротьбу з корупцією в невеликому містечку.

«У вогонь: Загублена донька»

Прем’єра: 12 вересня

Колись Кеті віддала свою дитину на вдочеріння. Через 35 років вона отримала листа, що дівчинка безслідно зникла.  У документальному двосерійному фільмі головна героїня прагне дізнатися, що ж сталося з її дитиною. Заручившись допомогою детектива, вона розпочинає пошуки.

«Емілі в Парижі». Сезон 4, частина 2

Прем’єра: 12 вересня

Американка Емілі, яка зовсім не знає французької, приїжджає до Парижа. Вона звикає до нової культури, працює в маркетинговому відділі та опиняється в епіцентрі драм. У новому сезоні головна героїня виходить за межі Парижа — подорожує від французьких Альп до римських площ. 

«Боксер»

Прем’єра: 11 вересня

Молодий перспективний боксер Єдрек хоче стати найкращим бійцем в історії. Щоб досягти успіху, він тікає разом з дружиною з комуністичної Польщі до Англії.

«Острів мільярдерів»

Прем’єра: 12 вересня

Дві норвезькі родини є одними з найуспішніших виробників лосося у світі, а також — найзапеклішими ворогами. Щоб отримати першість, безжальна власниця бізнесу планує здійснити недружнє поглинання конкурентів.

«Огидні»

Прем’єра: 13 вересня

16-річна підлітка Таллі чекає на обов’язкову пластичну операцію, адже в її футуристичному антиутопічному світі всі живуть за нав’язаними стандартами краси. Після 16-річчя кожен повинен змінити зовнішність з огидної на прийняту суспільством, а потім розпочати нове життя. Проте подруга Таллі зникає — і головна героїня вирушає на її пошуки. 

«Його три доньки»

Прем’єра: 20 вересня

Три сестри знову зустрічаються в тісній нью-йоркській квартирі. Вони хочуть налагодити взаємини одна з одною та провести з хворим батьком його останні дні.

Nobody wants this

Прем’єра: 26 вересня

Стосунки Ноа та Джоанн малоймовірні. Він — рабин, а вона — відверта та провокативна жінка. Проте життя головних героїв змінюється, коли вони зустрічають одне одного. Комедійне шоу розповідає про розвиток взаємин двох зовсім різних особистостей.


Джерело матеріала
loader