7 найочікуваніших серіалів вересня
7 найочікуваніших серіалів вересня

7 найочікуваніших серіалів вересня

Драма про французький дім моди, продовження «Бетмена» з Колліном Фарреллом у головній ролі та завершення історії про двох подруг з Неаполя — такі серіали з’являться на стримінгових платформах у вересні. 

Раніше ми писали про новинки місяця на Netflix, а тепер ділимося, що вийде на Apple TV+, Hulu та HBO.

«Кульгаві коні». Сезон 4

Прем’єра: 4 вересня
Платформа: Apple TV+

Це продовження драми про команду агентів-невдах, які працюють у Службі безпеки під керівництвом нестерпного боса Джексона Лемба. Від них очікують тільки виконання нудних завдань, проте головні герої раптово приєднуються до розслідування схем, що загрожують Англії.

Tell Me Lies. Сезон 2

Прем’єра: 4 вересня
Платформа: Hulu

Люсі та Стівен знайомляться в коледжі та розпочинають бурхливі стосунки, які тривають вісім років. Їхній роман спочатку здається типовим, проте несподівані ситуації змінюють не тільки їхнє життя, а й долі всіх навколо.

My Brilliant Friend. Сезон 4

Прем’єра: 9 вересня
Платформа: HBO

Це історія про дорослішання двох дівчат — Елени та Рафаелли. Вони знайомляться в дитинстві в повоєнному Неаполі та намагаються побудувати гарне життя. Серіал створений на основі «Неаполітанського квартету» італійської письменниці Елени Ферранте.

How to Die Alone

Прем’єра: 13 вересня
Платформа: Hulu

Мел — працівниця аеропорту, яка раніше ніколи не закохувалася. Головна героїня боїться, що так і залишиться на самоті. Проте раптом Мел опиняється за крок до смерті та вирішує — відтепер вона змінить своє ставлення на життя  і розпочне нову подорож. 

«Нічна родина»

Прем’єра: 25 вересня
Платформа: Apple TV+

Удень Маріґабі вчиться на медичному факультеті, а вночі разом з рідними рятує життя на приватній кареті швидкої в Мехіко. Тепер головне завдання героїні — балансувати у двох світах.

«Пінгвін»

Прем’єра: 19 вересня
Платформа: HBO

У кримінальній драмі йдеться про прихід до влади Освальда «Оза» Коблпота у злочинному світі Ґотему. Сюжет серіалу розгортається через тиждень після подій фільму «Бетмен», а головного героя грає Коллін Фаррелл.

La Maison

Прем’єра: 20 вересня
Платформа:Apple TV+

Культовий дім моди LEDU потрапив у скандал. Тепер Перл, колишня муза зіркового дизайнера Вінсента, хоче врятувати долю компанії. Вона об’єднується з модельєркою Паломою, щоб повернути авторитет дому та закарбувати своє ім’я у світі моди.

7 найочікуваніших серіалів вересня - Фото 1


Джерело матеріала
loader