Трейлер фільму «Їжак Сонік 3» представляє персонажа Кіану Рівза
Трейлер фільму «Їжак Сонік 3» представляє персонажа Кіану Рівза

Трейлер фільму «Їжак Сонік 3» представляє персонажа Кіану Рівза

Приготуйтеся до третьої пригоди знаменитого їжака Соніка! У сімейній стрічці «Їжак Сонік 3» до всесвіту Соніка приєднається їжак Шедоу (Тінь), якого озвучив зірка «Матриці» Кіану Рівз. І ви вже можете познайомитися з його персонажем в офіційному трейлері.

Трейлер продовження хітових пригодницьких комедій «Їжак Сонік» та «Їжак Сонік 2», події якого будуть розгортатися після подій мультсеріалу про Наклза, з яким ми зустрілися у сиквелі, обіцяє багато цікавих сюжетних поворотів. Наприклад, у триквелі повертається Джим Керрі, який зіграє одразу дві ролі: лиходія доктора Роботніка та... його батька.

Соніка знову озвучує Бен Шварц, його друга Тейлза — Коллін О’Шонессі, єхидну Наклза — Ідріс Ельба, а їхнього людського компаньйона Тома Вачовські грає Джеймс Марсден, відомий за франшизою «Люди Ікс», де він зіграв Скотта Саммерса, відомого як Циклоп.

В режисерському кріслі третьої частини пригод Соніка та його друзів знаходиться Джефф Фаулер, який зняв два попередні фільми про Соніка. Тож його можна вважати автором кіновсесвіту цього відомого їжака.

В український прокат стрічка «Їжак Сонік 3» вийде 26 грудня, тож стане справжнім новорічним подарунком для усіх фанатів Sega (та Кіану Рівза).

Трейлер фільму «Їжак Сонік 3» представляє персонажа Кіану Рівза - Фото 1

Джерело матеріала
loader