Ukrainian Fashion Week збирає на потреби реабілітаційної клініки
Ukrainian Fashion Week збирає на потреби реабілітаційної клініки

Ukrainian Fashion Week збирає на потреби реабілітаційної клініки

Ukrainian Fashion Week спільно з Благодійним Фондом «ЯНКО» організували збір на закупівлю обладнання паліативного відділення для ветеранів реабілітаційної клініки «Святенко». Команда Тижня моди планує допомогти закладу на суму 4 003 242 грн.

«До війни не можна звикнути, але до війни можна і ТРЕБА призвичаїтись. І жити сьогоденням. Тому ми творимо і допомагаємо…Можливо, хтось до кінця не знає, що таке паліатив. Паліативна допомога часто асоціюється лише з термінальними хворими, з допомогою в останній період життя невиліковно хворого (що включає, в першу, чергу знеболення). Втім саме поняття паліативної допомоги значно ширше за те, що називається end-of-life care», — зазначив генеральний продюсер UFW Володимир Нечипорук.

Ukrainian Fashion Week збирає на потреби реабілітаційної клініки - Фото 1

Серед інструментів збору — відкриття власних «банок» брендами, а також продаж та розіграш запрошень на покази. До прикладу, благодійний  cocktail guest разом з 11MIRRORS, який провів Іван Фролов, зібрав 232 472 грн.

Партнери Тижня моди також приєдналися до ініціативи. Зокрема, команда ПУМБ закупила за власний кошт «Апарат ШВЛ» вартістю 997 121 грн. 

Зробити донат на потреби паліативного відділення клініки можна за посиланням.

Джерело матеріала
loader