Золоті каблучки та мікрофон Елвіса Преслі виставили на аукціон
Золоті каблучки та мікрофон Елвіса Преслі виставили на аукціон

Золоті каблучки та мікрофон Елвіса Преслі виставили на аукціон

Про це пише Reuters.

У Нью-Йорку виставили на аукціон рідкісні предмети з колекцій зі світу музики та кіно. Аукціонний дім Kruse GWS Auctions пропонує майже 400 лотів з колекції "Артефакти Голлівуду та музики".

Серед предметів, які виставили на продаж, речі американського музиканта Прінса, співачки Алії та Ебігейл Фольгер - спадкоємиці Folgers, яка стала жертвою вбивства Менсона.

"На цьому конкретному аукціоні є досить потужні предмети, що стосуються емоційних зв’язків між людьми. Елемент трагедії та ікони залишають нас занадто рано", - сказала аукціоністка Бріжит Крузе.

Серед топових лотів кілька речей, які належали Елвісу Преслі, зокрема мікрофон з резиденції виконавця в Лас-Вегасі, пляшечка з таблетками, позначена березнем 1977 року, і дві унікальні золоті каблучки, які, за оцінками, продають за $35-60 тис.

Ювелірні вироби, якими володів Преслі, який помер у серпні 1977 року, "все ще залишаються одним із найпотужніших активів на планеті", уточнила аукціоністка. 

Також буде проданий рукописний лист музиканта гурту The Beach Boys Денніса Вілсона до іншого учасника гурту і кузена Майка Лава. Його оцінюють у щонайменше $10 тис.

Золоті каблучки та мікрофон Елвіса Преслі виставили на аукціон - Фото 1

Фото: Kruse GWS Auctions

 

Аукціон відбудеться 31 серпня.


 



Джерело матеріала
loader