«Мегалополіс»: український трейлер нового фільму легендарного Френсіса Форда Копполи
«Мегалополіс»: український трейлер нового фільму легендарного Френсіса Форда Копполи

«Мегалополіс»: український трейлер нового фільму легендарного Френсіса Форда Копполи

Цієї осені ми нарешті зможемо подивитися науково-фантастичну сагу «Мегалополіс» від режисера знаменитої трилогії «Хрещений батько» Френсіса Форда Копполи. Головну роль у стрічці виконує номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер.

Епічний фільм «Мегалополіс», ідея якого прийшла до Копполи ще у 1979 році, розповість історію Цезаря Катіліни, геніальний архітектор та митець, який вміє зупиняти час та бачити крізь виміри. Він мріє створити Мегалополіс на руїнах занедбаної Імперії колишнього Нью-Йорка, що потерпає від беззаконня, свавілля та корупції. Катіліна частина Імперії, проте його гнітить питання: чи гідне суспільство Імперії порятунку?

Разом з Драйвером, який грає роль архітектора Цезаря, у 120-мільйонному блокбастері Копполи знялися зірка серіалу «Гра престолів» та франшизи «Форсаж» Наталі Еммануель і зірка хітових серіалів «Пуститися берега», «Хлопаки» та «Джентльмени» Джанкарло Еспозіто. У цій філосовській фантастиці Еспозіто грає небезпечного мера Нью-Йорка, а Еммануель його доньку.

«Мегалополіс»: український трейлер нового фільму легендарного Френсіса Форда Копполи - Фото 1

Компанію їм у фільмі Копполи складуть зірка франшизи «Трансформери» Шайя ЛаБаф, зірка «Матриці» Лоуренс Фішберн, зірка серіалу «Рей Донован» Джон Войт та зірка серіалів «Парки та зони відпочинку» і «Легіон» Обрі Плаза.

В український прокат «Мегалополіс» вийде 26 вересня. Світова прем'єра фільму Копполи відбулася в рамках 77-го Каннського кінофестивалю.

Джерело матеріала
loader