Американський репер Fatman Scoop помер під час свого концерту, втративши свідомість на сцені
Американський репер Fatman Scoop помер під час свого концерту, втративши свідомість на сцені

Американський репер Fatman Scoop помер під час свого концерту, втративши свідомість на сцені

Про це повідомляє The Guardian.

Репер, чиє справжнє ім'я Айзек Фрімен III, був хедлайнером так званої Green & Gold Party в місті Гамден, штат Коннектикут. Під час концерту йому стало погано, і він втратив свідомість за діджейським пультом після того, як закликав відвідувачів концерту "зробити трохи шуму". 

Fatman Scoop доставили до місцевої лікарні, де констатували його смерть. 

У виданні зазначили, що 53-річний репер, найбільш відомий своєю співпрацею з Міссі Елліотт і Сіарою над хітом 2005 року Lose Control і піснею Мерайї Кері It's Like That.

"Голос і енергія Fatman Scoop сприяли створенню багатьох пісень, які змушували людей відчувати себе щасливим і хотіти танцювати протягом більш ніж 2 десятиліть, - зазначила Міссі Елліот. - Твій вплив величезний і ніколи не буде забутий".

Довідково: Fatman Scoop отримав популярність у Великій Британії та Ірландії, коли перевидання альбому Be Faithful, спродюсованого американським хіп-хоп дуетом Crooklyn Clan, очолило чарти у 2003 році. В Австралії та Данії пісня потрапила до десятки найкращих.

Пісня, мікс з Love Like This Фейт Еванс, створена на основі закільцьованого семплу пісні Chic Cheer групи Chic 1978 року, готувалася до широкого релізу роками, оскільки містила багато додаткових семплів.

Fatman Scoop співпрацював з багатьма іншими видатними артистами, включаючи Джанет Джексон і Вітні Х'юстон. У 2004 році він став наставником шести британських музикантів у британському телесеріалі "Шанс". Він також з'явився в аніме-серіалі "Бундокс" і відкрив власну крамницю морозива.

  • Іспанський актор Хуліан Ортега, відомий за роллю в популярному іспаномовному драматичному серіалі Netflix "Еліта", помер у віці 41 року.



Джерело матеріала
loader