Кейт Міддлтон поділилася новинами про своє одужання
Кейт Міддлтон поділилася новинами про своє одужання

Кейт Міддлтон поділилася новинами про своє одужання

В останні кілька місяців новини від британської королівської родини були не надто втішними. Кейт Міддлтон, так само як і король Чарльз, стикнулася з онкологією і була вимушена довгий час проходити лікування, уникаючи публічних заходів та офіційних візитів. Однак кілька годин тому принцеса Уельська опублікувала в Instagram зворушливий мініфільм, у якому розповіла про завершення курсу хімієтерапії та поступове одужання. 

«Літо добігає кінця, і я не можу вам передати, яке це полегшення — нарешті завершити хімієтерапію. Останні дев`ять місяців були неймовірно складні для нас як для сім’ї. Життя може змінитися в одну мить, і ми мали знайти спосіб, щоби прокласти шлях крізь буремні води та невідому дорогу», — розповіла Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон одужала

На відеоролику ми бачимо принцесу в оточенні принца Вільяма і трьох їхніх дітей. Вони гуляють, грають в ігри та просто насолоджуються проведеним разом часом. Саме серед родини та найближчих людей Кейт Міддлтон перебувала всі ці місяці, що певним чином вплинуло на її одужання. 

«Цей час перш за все нагадав нам із Вільямом про прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне, про те, що варто бути вдячними за них, просто любити й бути коханими», — додала принцеса. 

 


Кейт Міддлтон зазначила, що зараз вона зосереджена на тому, щоб підтримувати своє здоров’я й робити все можливе для повного зцілення. Однак поруч із цим вона з нетерпінням чекає моменту, коли зможе знову повернутися до роботи та публічних виходів у наступні місяці.

«Попри все, що відбулося до того, я вступаю в цей новий етап з відновленим почуттям надії та вдячності за життя. Ми з Вільямом дуже вдячні за підтримку, яку ми отримали. Усім тим, хто продовжує свій власний шлях раку — я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука об руку. З темряви може вийти світло, тож нехай це світло світить яскраво», — сказала Кейт.

Нагадаємо, наприкінці березня принцеса Уельська у відеозверненні повідомила, що в неї діагностували рак. Про свій стан Кейт дізналася після січневої операції на черевній порожнині.


Джерело матеріала
loader