Розпочато девелопмент документального фільму “Хочу Жити”
Розпочато девелопмент документального фільму “Хочу Жити”

Розпочато девелопмент документального фільму “Хочу Жити”

18 вересня 2022 року в Україні було запущено унікальний державний проєкт під назвою
“Хочу Жить”. Цей проєкт створено для того, щоб російські військовослужбовці, які не бажають воювати, могли добровільно здатися в полон, зберігаючи своє життя. Проєктом опікується Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими за підтримки Міністерства оборони України та Головного управління розвідки.

Наразі компанія “КС Продакшн” за підтримки Українського Культурного Фонду розпочала девелопмент документального фільму, який буде присвячений діяльності цього проєкту. Фільм “Хочу Жити”  розповість історії людей, які стоять за цим медійним ресурсом, а також тих, хто скористався його можливостями.

Цей фільм не лише висвітлить роботу проєкту, але й розкриє складну психологію, які супроводжують процес добровільної здачі в полон. Глядачі дізнаються про унікальні операції, які проводяться для забезпечення безпеки як тих, хто здається, так і тих, хто супроводжує цей процес з українського боку.

“Ми прагнемо показати, як навіть у найважчих умовах війни можна обрати життя. Цей фільм стане важливим документом нашого часу, що відображає гуманізм і високий професіоналізм українських військових”,

– зазначає продюсер фільму Олексій Терентьєв. 

Розпочато девелопмент документального фільму “Хочу Жити” - Фото 1

Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити прем’єру цього важливого проєкту.

Сторінки в соцмережах:

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=61564478036245


Instagram: https://www.instagram.com/i_wanna_live_documentary 

Джерело матеріала
loader