«Хороша погана дівчинка» : очікуваний еротичний трилер — на великих екранах України вже взимку 2025 року
«Хороша погана дівчинка» : очікуваний еротичний трилер — на великих екранах України вже взимку 2025 року

«Хороша погана дівчинка» : очікуваний еротичний трилер — на великих екранах України вже взимку 2025 року

Компанія Green Light Films має честь представити українським глядачам фільм-подію 81-го Міжнародного Венеційського кінофестивалю — преміальний еротичний трилер «Хороша погана дівчинка»

У головній ролі — голлівудська легенда та володарка «Оскару» — Ніколь Кідман. За виробництво фільму-події відповідальна найпрогресивніша студія сучасності — А24, яка подарувала нам такі хіти, як: «Ex Machina»«Відьма», «Все завжди і водночас», шоу «Ейфорія»«Повстання Штатів» та багато інших. 

Владна керівниця міжнародної корпорації  (Ніколь Кідман)закручує роман зі своїм стажером (Харріс Дікенсон). Їхні стосунки порушують не тільки корпоративну етику, а й норми суспільної моралі, адже хлопець набагато молодший за давно одружену головну героїню. Але пристрасть бере верх над розуміом. Разом вони досліджують питання сексуальності, влади та домінування в сучасному світі корпоративної культури. 

Головною зіркою стрічки є видатна Ніколь Кідман («Мулен Руж»«Годинник»«Догвіль»«З широко відкритими очима»«Аквамен»). За роль у цьому фільмі акторка отримала одну з найпрестижніших нагород у світі — «Кубок Вольпі». Кідман була визнана кращою акторкою за результатами голосування журі Венеційського кінофестивалю, що завершився 7 вересня. Зірка була змушена покинути церемонію нагородження прямо з червоного хідника, через те, що дізналася про смерть матері. Пізніше акторка випустила спеціальне звернення для преси та фанатів, в якому подякувала за головну нагороду фестивалю та присвятила її матері. 

Центральну чоловічу роль зіграв один з найперспективніших акторів свого покоління — Гарріс Дікінсон («Трикутник смутку»«Залізний кіготь»«Там де раки співають»«Чаклунка»). До зіркового касту також приєдналися Софі Вайд («Говори до мене») та культовий Антоніо Бандерас («Маска Зорро»«Відчайдушний», трилогія «Діти шпигунів»«Шкіра, в якій я живу»«Індіана Джонс та реліквія долі»). 

Режисером провокаційного  року виступила нідерландська режисерка, акторка та письменниця Галіна Райс («Чорна книга»«Операція “Валькірія»«Тіло, тіло, тіло»). 

Стрічка стане першим фільмом А-класу з маркуванням «тільки для дорослих» на українських екранах за багато років. На цей час, фільм вже визнаний міжнародною пресою та критиками видатним, а експерти пророкують проєкту не тільки успіх у прокаті, а й численні номінації на премії «Оскар» та «Золотий Глобус»

Деякі цитати з рецензій від найпрестижніших видань світу: 

«Ніколь Кідман продемонструвала сильну та захоплюючу гру, яка є найсміливішою за останні роки»,— ВВС. 

«Кідман була в чудовій формі та вагалася від обурення до страху та хиже-хітливої згоди», — Hollywood Reporter

Оцінити еротичний трилер та гру його головної зірки можна буде лише у кінотеатрах вже взимку 2025 року. 

Прокатник в Україні – Green Light Films

Джерело матеріала
loader