Фільми з непередбачуваною розвʼязкою серед новинок 2024
Фільми з непередбачуваною розвʼязкою серед новинок 2024

Фільми з непередбачуваною розвʼязкою серед новинок 2024

Як зламати іспит (2024)

Bad Genius

Канада, 2023, 1 год 36 хв

У ролях: Калліна Лян, Джабарі Бенкс, Тейлор Хіксон та інші

Фільм представляє цікаве поєднання музичних та математичних талантів зі світом інтриг у престижному коледжі. Лін, володіючи унікальним набором здібностей, змушена балансувати між честолюбними прагненнями та моральними дилемами, зумовленими її бідним походженням та бажаннями оточення.

 

Кур'єр (2024)

El correo

Іспанія, Бельгія, Франція, 2023, 1 год 41 хв

У ролях: Арон Піпер, Марія Педраса, Луїс Тосар та інші

Іван - цілеспрямований юнак з Вальєкасу, чиї амбіції сягають далеко за межі його скромного району. Розпочавши свою кар'єру як паркувальник у престижному гольф-клубі в серці столиці, він незабаром робить перший справжній стрибок у своєму житті: стає кур'єром для бельгійського підрозділу глобальної організації, чия тіньова сфера діяльності включає відмивання грошей.

 

Магазин для кілерів (2024)

Killeodeului syopingmol

Корея Південна, 2023, 50 хв всього

У ролях: Лі Дон-ук, Кім Хе-джун, Пак Чі-бін та інші

Через деякий час після вступу до коледжу Джі Ан дзвонять з місцевої поліції і повідомляють про "самогубство" її дядька, який став її опікуном після смерті батьків. Дядько, Чон Джин Ман, весь час був тихим і загадковим, але ніколи не був схильний до суїциду.

 

Воно слухає (2024)

AfrAId

Великобританія, США, 2023, 1 год 25 хв

У ролях: Джон Чо, Кетрін Уотерстон, Кіт Керредін та інші

Сім'я Кертісов стає першопрохідником у рамках амбітного експерименту з інтеграції передового домашнього цифрового помічника, відомого як "Айя". Ця новаторська система розумного будинку здатна не просто забезпечити максимальний комфорт і затишок, а й перетворити житло на надійну фортецю, готову до будь-яких непередбачуваних обставин.

 

Амнезія (2024)

Chapel

США, 2023, 1 год 32 хв

У ролях: Джеремі Самптер, Локлін Манро, Терін Меннінг та інші

Коен Блек опритомнів у лікарні після тривалого періоду перебування в комі та повної амнезії. Медсестра повідомила йому, що п'ять місяців тому він ледве не потонув, але його врятував рибалка, що був поблизу. Однак Коен не встиг зрадіти своєму порятунку, як у палаті з'явився детектив Вайатт...



Джерело матеріала
loader