Зірка Marvel Гейлі Етвелл стане Ларою Крофт у новому мультсеріалі від Netflix
Зірка Marvel Гейлі Етвелл стане Ларою Крофт у новому мультсеріалі від Netflix

Зірка Marvel Гейлі Етвелл стане Ларою Крофт у новому мультсеріалі від Netflix

Платформа Netflix поділилася першим тизером свого майбутнього аніме-серіалу «Розкрадача гробниць: Легенда про Лару Крофт», де голосом Лари Крофт стала Гейлі Етвелл, вона ж агент Пеґґі Картер у фільмах і серіалах Marvel.

Багатосерійне аніме «Розкрадача гробниць: Легенда про Лару Крофт» («Tomb Raider: The Legend of Lara Croft») покаже захоплюючі пригоди легендарної героїні популярних відеоігор Лари Крофт, яка подорожує світом, шукає різні артефакти та бореться з лиходіями, які хочуть захопити артефакти (і світ).

Головну героїню озвучує Гейлі Етвелл, яка втілила Пеґґі Картер у супергеройському екшні «Перший месник» та серіалі «Агент Картер», а потім виконала роль Капітана Картер у блокбастері «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля». Вона також зіграла головну жіночу роль у пригодницькому фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» і повернеться у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина друга».

Зірка Marvel Гейлі Етвелл стане Ларою Крофт у новому мультсеріалі від Netflix - Фото 1

У фільмах Лару Крофт раніше зіграли лавреатки премії «Оскар» Анджеліна Джолі («Лара Крофт: Розкрадачка гробниць», «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць. Колиска життя») та Алісія Вікандер («Розкрадачка гробниць: Лара Крофт»).

Події аніме про Лару Крофт розгортатимуться після подій гри «Shadow of the Tomb Raider» 2018 року. Прем'єра першого сезону відбудеться 10 жовтня.

Джерело матеріала
loader