Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер та Рейф Файнс зіграють у фільмі «28 років потому»
Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер та Рейф Файнс зіграють у фільмі «28 років потому»

Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер та Рейф Файнс зіграють у фільмі «28 років потому»

До касту очікуваного постапокаліптичного фільму «28 років потому» з Кілліаном Мерфі приєдналися Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер, Рейф Файнс та інші. Режисером стрічки виступає Денні Бойл, який зняв першу частину цієї франшизи про зомбі-апокаліпсис.

Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер та Рейф Файнс зіграють у фільмі «28 років потому» - Фото 1

Стрічка «28 років потому» («28 Years Later») буде продовженням фільмів «28 днів потому» та «28 років потому», що розповідають про тих, хто вижив після спалаху високозаразного вірусу, що перетворив більшість представників людства на жорстоких зомбі. Деталі сюжету триквела поки тримають у таємниці.

У фільмі повернеться Кілліан Мерфі, який на початку року отримав «Оскар» за головну роль у байопіку «Оппенгеймер». Він знову зіграє Джима, головного героя фільму «28 днів потому», який вийшов з коми у покинутій лікарні в Лондоні після настання апокаліпсису.

Мерфі є поки єдиним актором франшизи, який повернеться у третьому фільмі. Нових персонажів втілять зірка блокбастера «Месники: Ера Альтрона» Аарон Тейлор-Джонсон, зірка фільму «Байкери» і серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, зірка Поттеріани та Бондіани Рейф Файнс, зірка номінованого на «Оскар» фільму «Нескорений» Джек О'Коннелл, зірка хітового серіалу «Молоді монархи» Едвін Рюдінг та зірка супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» Ерін Келліман.

Аарон Тейлор-Джонсон, Джоді Комер та Рейф Файнс зіграють у фільмі «28 років потому» - Фото 2

Для Бойла стрічка «28 років потому» буде першим фільмом після виходу романтичної комедії «Вчора», яку показали в кінотеатрах у 2019 році.

Прем'єра пригодницького трилера «28 років потому» очікується 20 червня 2025 року. А поки ми з нетерпінням чекаємо реліз офіційного трейлера.

Джерело матеріала
loader