На Подолі відкрили мурал WaOne і випустили марки та одяг із ним
На Подолі відкрили мурал WaOne і випустили марки та одяг із ним

На Подолі відкрили мурал WaOne і випустили марки та одяг із ним

На вулиці Нижній Вал на київському Подолі відкрили мурал, створений художником Володимиром Манжосом (WaOne Interesni Kazki) для Головного управління розвідки.

Назва роботи «Мудрий панує над зірками» збігається з гаслом розвідників Sapiens Dominabitur Astris. Сова є символом ГУР, рука символізує невидиму роботу української розвідки, сузірʼя Тельця символізує Україну. У сюжеті загалом відображено військові успіхи Сил оборони в Чорному морі.

Мурал, як видно, ще не завершено, але 19 вересня його офіційно відкрили за участі представників розвідки. Це частина проєкту, покликаного зібрати 10 мільйонів гривень на купівлю надводного дрона «Маґура».

До проєкту входить поштова марка з зображенням муралу. Крім накладу у 300 штук із підписом WaOne, випустили ще й лімітований наклад із підписом голови ГУР Кирила Буданова.

Крім цього, за мотивами муралу виходить дроп бренду SYNDICATE. Колекція доступна до попереднього замовлення на сайті sndct.com.

Створено дизайн для карт Монобанку: «скін» можна отримати за донат у розмірі 200 гривень.

На початку вересня презентували комп’ютерну гру «Гуркіт на болотах», де гравець виступає в ролі оператора дрона «Маґура».


На іншому боці будинку на вулиці Нижній Вал 51 розташовано інший мурал від WaOne:

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Джерело матеріала
    loader