Netflix показав тизер другого сезону «Венздей» та трейлер нової частини «Ігри в кальмара»
Netflix показав тизер другого сезону «Венздей» та трейлер нової частини «Ігри в кальмара»

Netflix показав тизер другого сезону «Венздей» та трейлер нової частини «Ігри в кальмара»

Стрімінгова платформа Netflix одночасно випустила кілька анонсів та трейлерів майбутніх шоу. Серед найочікуваніших нових сезонів серіалів «Гра в кальмара» та «Венздей».

Netflix провів пряму трансляцію в рамках Geeked Week, під час якої компанія показала тизери та трейлери найпопулярніших серіалів та аніме.

Другий сезон «Венздей»

У короткому ролику продемонстровано закадрову роботу акторів та знімальної групи. Судячи з тизера, до своїх ролей повернуться Дженна Ортега, Луїс Гусман, Кетрін Зета-Джонс та Ісаак Ордонес, які втілили на екрані знамениту родину Адамс.

Режисерське крісло, як і у першому сезоні, зайняв майстер готичних сюжетів Тім Бертон.

Netflix показав тизер другого сезону «Венздей» та трейлер нової частини «Ігри в кальмара» - Фото 1

Ймовірно, у другому сезоні Венздей повернеться до закритої школи Невермор для дітей із незвичайними здібностями. Деталі сюжету тримаються в суворому секреті, проте шоуранери повідомляли, що на глядачів чекає більше елементів хорору. Прем'єру заплановано на 2025 рік.

Наприкінці тизера глядачі бачать головну героїню із похмурим виразом обличчя, а на тлі звучить фраза, яку вимовила Дженна Ортега: "Якщо я покажу вам більше, то ваші очі почнуть кровоточити, а я не така щедра".

Другий сезон «Гра у кальмара»

Не менше уваги привернув новий тизер другого сезону «Гри у кальмара». Продовження гучного корейського проекту на серіаломани чекали кілька років. Другий сезон вийде 26 грудня 2024 року, і, судячи з сюжетного трейлера, на глядачів чекає багато екшену, драми та трилера.

Netflix показав тизер другого сезону «Венздей» та трейлер нової частини «Ігри в кальмара» - Фото 2

У новому трейлері показали головного героя першого сезону Сон Кі Хуна у виконанні актора Лі Джон Дже. У ролику організатори «Гри в кальмара» приходять до будинку Сон Кі Хуна і, мабуть, знову змушують взяти участь у випробуваннях. Наприкінці трейлера головний герой прокидається, і бачить, що він знову виявляється учасником під номером 456, як і в першому сезоні.

Варто зазначити, що багато глядачів вважають, що трейлер виглядає дещо нереалістичним. Можливо, що в новому відео показали лише сни Кі Хуна, в яких він під впливом пережитого знову бачить розпорядника в масці і сам одягає зелено-білу форму. Варто нагадати, що наприкінці 1 сезону «Ігри в кальмари» головний герой пообіцяв закінчити з цими іграми. Можливо й так, що Кі Хун навмисно повернеться на турнір із планом дій.

Джерело матеріала
loader