Для фанатів м’яса: том поживних піц у Львові
Для фанатів м’яса: том поживних піц у Львові

Для фанатів м’яса: том поживних піц у Львові

Піца
Піца

Замовляючи піцу у Львові у ресторані donatellopizza.com.ua, найчастіше обираються саме м’ясні або ж сирні варіанти. А для фанатів найсмачніших видів м’яса ми робимо добірку піц, які точно припадуть вам до смаку.

Топ найм’ясніших піц у Львові

Для фанатів м’яса та його різновидів – зверніть увагу на наступні піци, які містять безліч його цікавих варіацій.

Модена

Класична італійська піца, яка містить у собі мікс оригінальних інгредієнтів, які дозволяють досягнути незвичного, м’ясного посмаку. До її складу входить свиняча шинка, яка надає ніжного аромату та смаку, а також гостре салямі мілано, за допомогою якого страва отримує легку перчинку. А також для кращого насичення шлунку до складу піци входить ще й куряче філе. Доповнюється це все ніжним, вершковим соусом, а також класичним сиром моцарела.

4 м’яса

Створена для справжніх м’ясоїдів, така піца містить чи не найбільшу кількість м’ясних інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою та смакують на тарілці. До її складу входить традиційне салямі мілано, яке надає гострого посмаку, й яке доповнюється за допомогою мисливських ковбасок, запечених у духовці. А ще на коржиках можна зустріти хрумкі стрічки бекону разом з ніжною свинячою шинкою, що огорнуті шаром сиру та неаполітанського соусу.

М’ясна

Для тих, кому подобається класична страва, створена на основі коржика, вкритого неаполітанським соусом, ідеально підійде саме М’ясна. Вона містить у собі гостре салямі чорізо, яке після запікання отримує хрумку скоринку та легку перчинку смаку. Доповнюється все це звичними мисливськими ковбасками, які мають гоструватий посмак. А ще – хрумким та поживним беконом, який ідеально комбінується не лише з сиром, а й зі слайсами маринованих огірочків.

Домашня

Така, яку можуть приготувати поціновувачі страв, створених власними руками, адже містить усі найпопулярніші й найпростіші інгредієнти. До складу такої піци входить домашня ковбаска, створена з любов’ю з якісних сортів м’яса та мінімуму сала. А ще – домашня, ніжна шинка, яка допомагає доповнити смак цієї страви родом з дитинства. Звісно ж, піца отримала не лише неаполітанський соус, а й класичний сир моцарела.

Мілано

Якщо вам подобаються злегка гострі страви – тоді ця піца буде ідеальним вибором для обіду або ж вечері. На коржику, який щільно вкритий шаром соусу неаполітано й присмачений за допомогою розтопленого сиру моцарела, можна віднайти кружальці салямі мілано, що вкриті кубиками сиру фета. А ще – нарізані брусочки солодкого болгарського перцю, який віддає свої смаки м’ясу після запікання.

Кафоне

Такої піци ви ще не пробували. Лише з першого погляду вона виглядає традиційною, адже складається з вершкової основи та сиру моцарела. Але при цьому доповнюється гострим салямі чорізо, яке ідеально комбінується з ніжною шинкою, а також синьою цибулею й свіжою зеленню мікрогрін.

А для того, аби скуштувати найсмачніші м’ясні піци, обирайте їх у ресторані Донателло!

Тарас ПЕТРИНЕНКО

Джерело матеріала
loader