Дитяче Євробачення - 2024: Україну представлятиме Артем Котенко
Дитяче Євробачення - 2024: Україну представлятиме Артем Котенко

Дитяче Євробачення - 2024: Україну представлятиме Артем Котенко

Про це повідомляє "Євробачення Україна".

Артем Котенко отримав 5 балів від журі та 6 балів у глядацькому голосуванні. Співак набрав однакову кількість балів зі Златою Іванів, проте переміг саме він через найбільші бали від глядачів.

Дитяче Євробачення | Артем Котенко

Фото: Євробачення Україна

Пісня 12-річного Артема присвячена темі дому як місця сили та теплих почуттів. У ній йдеться про те, як важливо мати простір, що дарує затишок і безпеку, особливо для українців, які втратили свої домівки або змушені були їх покинути через війну. Конкурсну заявку для Артема написала музична продюсерка Національного відбору Світлана Тарабарова.

  • Цього року кількість заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення встановила рекорд. Загалом надійшло 309 заявок, з них 272 були від сольних виконавців. Серед них відібрали лонгліст з 15 артистів для участі в літній "зірковій школі". За результатами вокальних прослуховувань та іспиту з хореографії зіркові наставники TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара разом із командою Нацвідбору – музичною продюсеркою Світланою Тарабаровою, сонграйтером Євгеном Тріпловим та креативним продюсером Євгеном Котом – вибрали шістьох фіналістів.


Джерело матеріала
loader