Навушник Samsung вибухнув прямо у вусі дівчини
Навушник Samsung вибухнув прямо у вусі дівчини

Навушник Samsung вибухнув прямо у вусі дівчини

Чоловік з Туреччини розповів про те, що його дівчина вирішила послухати музику, взявши його Samsung Galaxy Buds FE. Раптом один із навушників вибухнув просто в її вусі. Про це пише НТ.

На форумі Samsung користувач описав моторошний випадок з бездротовими навушниками. 24-річний студент із Туреччини розповів, як його дівчина позичила у нього Samsung Galaxy Buds FE, але після цього втратила слух.

Молодий чоловік зазначив, що він зовсім недавно купив цей пристрій. Навушники ще навіть не заряджалися після придбання, правий навушник на момент використання дівчиною був заряджений на 36% із коробки. Дівчина ж хотіла їх випробувати, але зіткнулася з нещасним випадком. Користувач підкреслив, що у лікарні дівчині повідомили, що її вухо більше не чутиме.

  • Навушник Samsung вибухнув прямо у вусі дівчини - Фото 1
  • Навушник Samsung вибухнув прямо у вусі дівчини - Фото 2

Пара віднесла Galaxy Buds FE до сервісного центру. Там співробітники вибачилися перед ними, після чого виступили із пропозицією про заміну одного навушника. Крім того, у сервісному центрі повідомили, що насправді гарнітура просто «деформувалася», але не вибухнула, як заявив хлопець.

З того часу минуло вже кілька місяців, але ніяких дій з боку Samsung не відбулося. Користувач заявив, що зараз займається активним збором потрібних документів для початку судового розгляду.

Джерело матеріала
loader